Quantcast

Žiauriai sumuštas 30-metis mirė greitosios pagalbos automobilyje

Praėjusią naktį Kaune, prie baro Vaidoto gatvėje, rastas smarkiai sumuštas 30 metų vyras. Medikai jam jau nebegalėjo padėti.

Kauno apskrities vyriausiame policijos komisariate pradėtas tyrimas dėl 1982 metais gimusio A.S. nužudymo. Tyrėjai kol kas neatskleidžia visų įvykio aplinkybių. Tačiau beveik neabejojama, kad bare galėjo kilti konfliktas. Pirminiais duomenimis, vyrui buvo sužalota galva.

Greitosios pagalbos medikai pranešimą apie gatvėje gulinti leisgyvį vyrą gavo po vidurnakčio. Atvykę į įvykio vietą, gydytojai nustatė, kad vyrą jau ištikusi klinikinė mirtis.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja paaiškino, kad žmogus buvo įkeltas į greitosios automobilį, nes medikai dar mėgino jį gaivinti, tačiau gydytojų pastangos buvo bevaisės. Apie 1 val. nakties diagnozuota biologinė vyro mirtis.


Šiame straipsnyje: nužudymassumušėsužalojimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jeremy

Jeremy portretas
Tai vyras ar moteris? "1982 metais gimusios A.S". Dviprasmybė.

girdyklos

girdyklos portretas
kur tie garsieji istatymai, kurie turetu nutraukti naktiniu girdyklu veikla? Kaip ir lombardu? Kazin, kokia klientura yra tame lombarde, kur prie stoties veikia visa para? Ne isimtis ir tas vadinamas baras Panemuneje. Visa para budinciu vaistiniu neliko, o degtine (su ja ir dideles bedos, galincios pasibaigti zmoniu mirtimi) liejasi laisvai...

JOO

JOO portretas
Prie "Vitebsko" taip pat atidarė nuo O - 24 val visą parą veikiančią myžalinę. Reiks kreiptis į Seimo narį Arimantą Dumčių, kad pagelbėtų likviduoti tą "tašką".
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių