Quantcast

Vilniuje likviduotas prekybos narkotikais „taškas“

Sostinėje sulaikytas narkotikų prekeivis, gudriai slėpdavęs įkalčius.

Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pranešė, kad Nusikaltimų tyrimo valdybos Narkotikų kontrolės skyriaus pareigūnai, siekdami užkirsti kelią narkotikų platinimui S. Dariaus ir S. Girėno g. 185-1 ir šios teritorijos apylinkėse, turėdami pakankamai pirminės informacijos apie aktyviausius nusikalstamų veikų vykdytojus, atliko kompleksinę policinę operaciją ir neutralizavo aktyvų narkotikų prekybos „tašką“.

Ketvirtadienį S. Dariaus ir S. Girėno g. 185-1 buvo sulaikytas K. K. (gim 1982 metais), turimais duomenimis aktyviai prekiavęs narkotikais (heroinu), kurį slėpdavo žolėje ar užkasęs į žemėje, šalia savo namų.

Įtariamasis K. K. buvo sulaikytas ir pristatytas į Narkotikų kontrolės skyrių. Rasta ir paimta daugiau kaip 20 prekybai gatvėse paruoštų lankstinukų su heroino milteliais ir apie 400 litų smulkiomis kupiūromis galimai gautomis prekiaujant narkotikais. K. K. jau yra 2 kartus teistas už panašius nusikaltimus.

Pastaruoju metu, aukščiau aprašytą narkotikų slėpimo būdą labai dažnai naudoja policijos dėmesio vengiantys narkotikų prekeiviai, tačiau pareigūnai prieš tokį gudravimą parengė veiksmingus taktinius metodus. Beje, dar prieš metus, prekeiviai narkotikais, vengdami sulaikymo su įkalčiais, turimus kvaišalus degindavo krosnyse.


Šiame straipsnyje: narkotikainarkotikų platinimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių