Quantcast

V.Grigaravičius žino, kaip pagauti D.Kedį

Buvęs policijos vadovas V.Grigaravičius „Savaitės komentaruose“ pareiškė žinantis, kaip pagauti Drąsių Kedį ir pridėjo: „jei jis dar gyvas“.

„Akivaizdu, kad pedofilija – paplitęs šešėlinis reiškinys, ir reikia galvoti apie priemones, kaip užkirsti tam kelią“, - TV3 laidoje „Savaitės komentarai“ sakė V.Grigaravičius.

Jis nurodė, kaip galima būtų sugauti dvejomis žmogžudystėmis įtariamą D.Kedį: „Pareigūnams tokiais atvejais yra labai svarbu, kad visi tyrimai būtų vienose rankose. Tiek baudžiamosios bylos, tiek ikiteisminio tyrimo bylos, tiek pati paieška turi būti centralizuota. Tuomet galima tikėtis pasiekti greičiau rezultatą. Nes šiuo metu, kai viena byla ten, kita byla ten, yra sudėtingiau“.

Visuomenė ir jos institucijos mažai žinojo, nesitikėjo, kad yra tokie mastai, – apie pedofilų klaną sakė V.Grigaravičius.

„Akivaizdu, kad tai paplitęs šešėlinis reiškinys, apie kurį visuomenė ir jos institucijos gal ir mažai žinojo, nesitikėjo, kad yra tokie mastai. Pasirodo vis naujų faktų – tai ten, tai ten. Aš kalbu ne tik apie Lietuvą. Tai rodo, kad tai yra iš tiesų labai paplitęs reiškinys ir reikia gerokai atidžiau žiūrėti į tuos procesus, galvoti apie adekvačias priemones, kad užkirstume kelią šitiems reikalams“, – aiškino buvęs šalies policijos vadovas.

Ar V.Grigaravičius tiki, kad būtent D.Kedys nušovė du žmones ir kažkur dingo?

„Viena iš versijų – taip, yra tokia. Aš turiu ir daugiau versijų. Bet tam, kad atsakytume į tuos klausimus, vėlgi reikalingas Kedys. Tik tuomet bus galima atsakyti į daugelį klausimų, vietoj kurių yra klaustukai“, – sakė ekskomisaras V.Grigaravičius.


Šiame straipsnyje: grigaravičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių