Quantcast

Varėnos rajone šešiolikmetė pasiskundė buvusi išžaginta

Nepilnametė Varėnos rajono gyventoja kreipėsi į policiją dėl išžaginimo.

Ketvirtadienį Varėnos rajono policijos komisariatas gavo pranešimą iš Alytaus apylinkės prokuratūros, kad 1996 metais gimusi Varėnos gyventoja teigia buvusi išžaginta.

Šešiolikmetė tvirtino, kad prieš jos valią su ja lytinių santykių turėjo G.D., gyvenantis Varėnos rajone.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klaustukai

klaustukai portretas
............na ir ?????

taigi

taigi portretas
kol Lietuvoje legalios prostitucijos nera,tol kentes dar daug jaunu mergaiciu ir daug jaunu vyruku..ir vienu ir kitu atveju bausmes labai dideles...kol mastysim kaip kaimieciai ir dvasios ubagai,kol Lietuvoje nebus legalios prostitucijos,dar gaug zmoniu bus nuteisti ir pasodinti ..kas mums mokesciu moketojams tikrai naudinga nera,kai juos mes patys ir turime islaikyti..

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Degeneratai tie dzūkai. Atmatos visiškos. O tam antram kretinui, kuris čia apie prostituciją kliedi, tai linkiu pasiskaityti itališkus ir olandiškus laikraščius, kur vos ne kas dieną iš policijos ateina pranešimai apie rastus nelegalius viešnamius ir išlaisvintas merginas iš sekso vergijos. Kaimiečiui ir visiškam dvasios ubagui priminsiu, kad Italijoje ir Olandijoje, taipogi visų iškrypėlių rojuje Tailande prostitucija yra legali, tačiau tai neapsaugo nuo nelegalios prekybos žmonėmis ir seksualinio smurto. Ir tik daunai, gyvenantys varėnos miškuose, to nesupranta.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių