Quantcast

Teismas aiškinsis L.Stankūnaitės pajamas

Teismas, turėsiantis spręsti su kuo turi gyventi Drąsiaus Kedžio dukra, aiškinsis ir Laimutės Stankūnaitės dabartines ir anksčiau gautas pajamas.

Bylą dėl D.Kedžio dukters gyvenamosios vietos nustatymo nagrinėjantis Kėdainių rajono apylinkės teismo pirmininkas Vitalijus Kondratjevas patenkino mergaitės globėjos ir jos įstatyminės atstovės Neringos Venckienės prašymą ir nusprendė iš Valstybinės mokesčių inspekcijos išreikalauti duomenis apie L.Stankūnaitės pajamas nuo 2006 m. iki šių dienų.

“Įdomu, ką teisėjas pagalvos pamatęs,kad būtent nuo tų metų, kai L.Stankūnaitė susipažino su Andriumi Ūsu, ji pradėjo uždirbti daugiau nei prokurorai ar apylinkės teismo teisėjai”, - portalui 1diena.lt sakė N.Venckienė.

D.Kedžio sesuo prašymą išsiaiškinti L.Stankūnaitės pajamas pateikė ne tik norėdama išgirsti atsakymą, kodėl moters pajamos labai padidėjo būtent tuo metu, kai D.Kedys įtarė ją pardavinėjant dukrą pedofilams, bet ir siekiant išsiaiškinti, ar daugiau kaip metus valtybės saugoma ir niekur nedirbanti L.Stankūnaitė galės išlaikyti savo dukrą, jei teismas vis dėlto nuspręstų, kad mergaitė turi gyventi su ja.

Kaip jau rašėme, 2006-2008 m. L.Stankūnaitė staiga praturtėjo, tais pačiais metais fortūna pradėjo šypsotis ir jos seseriai Violetai Naruševičienei.

Redakcijos turima medžiaga rodo, kad sesutės turtingomis tapo po pažinties su A.Ūsu. Bet iš kur šie pinigai, ar jie gauti legaliai, pedofilijos bylą tyrusiems prokurorai netyrė.

Kaip bylos tyrėjams pasakojo liudytoju apklaustas nužudytos V.Naruševičienės vyras Deivydas Naruševičius, jis kartu su žmona iš banko paėmė paskolą žemės sklypo su namu pirkimui.

Paskola siekė kelis šimtus tūkstančių ir buvo grąžinta per 2006-2008 metus. Būtent tais metais, kaip nurodoma byloje, Andrius Ūsas galimai tvirkino mažametę D.Kedžio dukrą.

Žinoma, kad 2006-2008 m., dabar jau mažiausiai 12 kartų teistas, D.Naruševičius slapstėsi nuo teisėsaugos, tačiau tuo metu viena likusi jo žmona, rodos, surado aukso kasyklą. Ji sugebėjo atiduoti visą paskolą, nors bylos duomenimis, dirbo manikiūrininke tik po kelias valandas per savaitę.

L.Stankūnaitės paprastas gyvenimas, lyg pamojus burtininko lazdele, pasikeitė taip pat netikėtai. Baigusi kirpėjų kursus, ji įsidarbino vienoje kirpykloje Vilijampolėje ir, neturėdama jokios praktikos, uždirbdavo daugiau nei per metus uždirba apylinkės prokuratūros prokuroras ar apylinkės teismo teisėjas, o prasidėjus krizei net ir daugiau nei apygardos teismo teisėjas.

L.Stankūnaitės pajamų šaltinio nebuvo bandoma aiškintis, nors to prašė ir Drąsius Kedys ir, vėliau, jo artimieji.


Šiame straipsnyje: KedysStankūnaitėVenckienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių