Quantcast

Sužeidęs draugą, peilį nukreipė į save

Santykių aiškinimasis su peiliu rankoje, nesibaigia. Sekmadienį peiliais švaistytasi Radviliškio rajone, o Raseniuose vyras sužalotas nenustatytu aštriu daiktu.

Kaip pranešė Policijos departamentas, incidentas tarp dviejų vyrų Radviliškio rajone Kutiškių kaime įvyko apie 17 val.

Čia viename iš Pušų gatvės butų, kilus konfliktui, 48 metų vyras peiliu sužalojo 31 metų pažįstamą. Po to užpuolikas kelis kartus dūrė sau į juosmenį.

Pažįstamo užpultas Radviliškio rajono gyventojas greitosios pagalbos automobiliu dėl durtinių žaizdų pilve buvo nuvežtas į Šiaulių ligoninę, o save į juosmenį sužalojęs vyras išgabentas į Radviliškio ligoninę.

18.40 val. į Raseinių ligoninę kreipėsi 25-erių metų miesto gyventojas. Neblaivus jaunuolis, kuriam nustatytas 1,59 promilės girtumas, buvo sužeistas į šoną.

Vyras paaiškino, kad vos prieš 40 minučių, jis Raseiniuose, Muziejaus gatvėje susipyko su 27 metų draugu. Vyrai savo santykius aiškinosi automobilyje. Kokiu daiktu jam į šoną dūrė draugas, nukentėjęs teigia nepastebėjęs. Jis tesugebėjo paaiškinti, kad daiktas buvo nedidelis, bet aštrus.

Iš automobilio iššokęs sužeistasis pats pasiekė ligoninę ir kreipėsi pagalbos, o įtariamasis po incidento, pasislėpė. Jo ieško policija.


Šiame straipsnyje: kūno sužalojimaipeiliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių