Quantcast

Sulaikytas pensininkės nužudymu įtariamas raseiniškis

Raseinių rajono policijos komisariato pareigūnai savaitgalį sulaikė 38-erių Raseinių rajono gyventoją Č.N., kuris įtariamas Raseinių rajone, Vėgenų kaime, gyvenusios pensininkės nužudymu.

2009 m. lapkričio 16 d. Raseinių rajono policijos komisariato budėtojams pranešta apie savo sodybos gyvenamajame name Vėgenų kaime rastą namo savininkės (g. 1928 m.) lavoną. Į įvykio vietą nuvykę policijos komisariato operatyvinės grupės pareigūnai nustatė, kad moters mirtis smurtinė. Nužudytosios galvoje akivaizdžiai matėsi kirstinės žaizdos, ant kaklo buvo smaugimo pėdsakai.

Raseinių kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai nedelsdami ėmėsi aktyvių paieškos veiksmų. Šių metų sausio 14 d. buvo sulaikytas anksčiau penkis kartus teistas ir tik praėjusiais metais iš laisvės atėmimo vietos grįžęs Č. N. Paskutinį kartą jis buvo nuteistas 1995 metais už nužudymą ir kitus nusikaltimus, skiriant jam 14 metų laisvės atėmimo bausmę.

Sausio 15 d. Raseinių rajono apylinkės teismas nužudymu įtariamą Č.N. leido suimti 3 mėnesiams. Ikiteisminį tyrimą atlieka Raseinių rajono PK.

Lietuvos Respublikos baudžiamajame kodekse už nužudymą numatyta laisvės atėmimo bausmė nuo septynerių iki 15 metų.


Šiame straipsnyje: nužudymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių