Quantcast

Šakių rajone įvykdyta dviguba žmogžudystė

Šeštadienio naktį, tuoj po vidurnakčio, Šakių rajone aptiktos dvi nužudytos moterys.

Anot Policijos departamento pranešimo, apie 0 val. 30 min. Kudirkos Naumiestyje, Vytauto gatvėje, lauke prie namo durų, rastas M.D., gimusios 1959 metais, kūnas, o namo priebutyje - A.R., gimusios 1943 metais, kūnas.

Moterims buvo sužalotos galvos, kaklas.

Įtariamasis neblaivus A.A.Š., gimęs 1953 metais, uždarytas į areštinę.


Šiame straipsnyje: žmogžudystėpolicijaŠakiai,

NAUJAUSI KOMENTARAI

Copy LR

Copy  LR portretas
68. žydpalaikio Šūdbergio "dermokratija" 2013-03-16 12:51 IP: 193.200.150.82 10 -6 Dar 1989 metais dvokiantis žydpalaikis Šūdbergis su savo teroristų gauja suplanavo kaip užgrobti Lietuvoje valdžią ir sukūrė lietuvių genocido planą. Pagal šį planą ne mažiau kaip 80 proc. lietuvių turi būti išvaryti iš Lietuvos, o likusieji čia Lietuvoje paversti vergais, baudžiauninkais ir zombiais. Štai jau daugiau kaip 23 metai šis nusususio Ožio ir jo pakalikų Lietuvos genocido planas sėkmingai įgyvendinamas. Daugiau kaip 1 milijonas lietuvių paliko šalį, o likusieji nusigėrė, degradavo, vienas kitą pjauna be jokio gailesčio. Tarpsta ir bujoja tik keliasdešimt "milijonierių" ir juos aptarnaujantys valdžiažmogiai. O naivuoliai durniai runkeliai manė, kad žydpalaikis Šūdbergis kuria "demokratiją" ir "nepriklausomybę".

www

www portretas
suvalkietiska /demokratija/ .......

i mam

i mam portretas
Tai kas, mums potui, mes lietuviai... nu buki avinai, panašiai kaip supuvęs ąžuolinis kelmas, taigi- galima drąsiai kapot malkas ant galvos, kentėsim.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių