Quantcast

Plėšikai puolė moteris ir nepilnamečius

Uostamiestyje vis drąsiau siaučia plėšikai – užpulti žmogų jie ryžtasi ir šviesiu paros metu. Savaitgalį uostamiestyje įvykdyti šeši plėšimai.

Penktadienį apie 23 valandą nuo plėšikų nukentėjo 52 metų klaipėdietė. Prie Panevėžio gatvės 7 namo nepažįstamas vyras spyrė jai į koją. Moteriai nugriuvus, plėšikas jai iš rankų išplėšė rankinę, kurioje buvo telefonas, kosmetika, piniginė, banko kortelė, akiniai. Žalą nukentėjusioji įvertino 3 tūkst. litų.

Nuo plėšikų nukentėjo ir aštuoniolikmetis Paryžiaus Komunos 6 namo gyventojas. Apie 19 valandą prie Rumpiškės gatvės 27a namo pirmosios laiptinės vaikinas pajuto smūgį į galvą. Klaipėdiečiui praradus sąmonę, plėšikai iškraustė jo striukės kišenes. Vaikinas neteko dviejų mobiliojo ryšio telefonų, kurių vertė 950 litų.

Nepasisekė ir Kuosų gatvės gyventojui. Prie Taikos prospekto 61 namo vyrą užpuolė, sumušė ir atėmė mobiliojo ryšio telefoną du nepažįstami, apie 18–20 metų amžiaus, 170–180 centimetrų ūgio vaikinai. Nukentėjusysis nuostolius įvertino 1000 litų.
Plėšikų aukomis tapo ir nepilnamečiai. Penktadienio vakarą Taikos prospekte jie užpuolė keturiolikmetę, besimokančią M.Gorkio vidurinėje mokykloje.

Trys nepažįstami vaikinai prie paauglės priėjo apie 19 valandą. Vienas iš jų merginai ranka užspaudė burną, o kitas nuo peties nuplėšė rankinę ir pabėgo. Mergina neteko mobiliojo ryšio telefono, piniginės su 20 litų, kosmetikos. Plėšikų padaryti nuostoliai siekia 1 tūkst. litų.

Šeštadienio vakarą, apie 21 valandą, Vyturio gatvėje prie prekybos centro „Rimi“, nepažįstami asmenys sumušė keturiolikmetį. Vaikinai iš nepilnamečio pagrobė mobiliojo ryšio telefoną, kurio vertė 150 litų.

Prie Paryžiaus Komunos gatvės 8 namo nukentėjo  šešiolikmetis, gyvenantis Kauno gatvėje. Po pietų prie paauglio priėjo nepažįstamas vyriškis. Jis paėmė vaikiną už striukės apykaklės, trenkė aštriu daiktu į krūtinę ir pasišalino nieko nepaėmęs. Nukentėjusysis buvo nuvežtas į ligoninę. Medikai jam diagnozavo durtinę žaizdą krūtinėje. Paauglys išleistas gydytis ambulatoriškai.


Šiame straipsnyje: plėšimaiplėšikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vagys parazitai

Vagys parazitai portretas
Policicija nebesusitvarko suizulejusiais banditais atejo laikas vienytis zmonesms ir pradeti patiems juos gaudyti o pagavus gerai atspardyti uzpakalius.

...

... portretas
darbo duokit!!! I kalejima Valdzia,uz isvaistyma biudzeto.uz klaidinga buhalterija...

aidas

aidas portretas
aha kaip i mine,per mitinga, saudyti tai sustri o kaip tikrus huliganus pagauti tai neimanoma misije.lt
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių