Quantcast

Panevėžyje telefoniniai sukčiai išviliojo per 14 tūkst. litų

Šeštadienį telefoniniai sukčiai iš dviejų garbaus amžiaus panevėžiečių apgaule išviliojo per 14 tūkst. litų.

Apie 17 val. į Beržų gatvėje gyvenančios A.J., gimusios 1936 metais, namus paskambino nepažįstamas vyras. Sukūręs melagingą istoriją jis iš moters išviliojo 12 tūkst. litų.

Panašiu metu, apie 17.15 val., skambučio sulaukė ir Vaitkaus gatvėje gyvenanti O.M., gimusi 1938 metais. Ji sukčiams atidavė 600 litų, auksinę grandinėlę ir vyrišką auksinį žiedą. Bendras nuostolis - 1600 litų, pranešė Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.


Šiame straipsnyje: telefoninis sukčius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Paksas

Paksas portretas
Labai saunu.Durna ir baznycioje musa.nera reikalo policijai kaltu ieskoti,nes jie pinigus atidave savo noru.turguje mums taip pat arabu pripucia ir prasta preke ikisa,bet ne begam skustis,kad esame kvailiai.Tai koks cia skirtumas?

argi

argi portretas
gyvenant mieste,tarp kaimynu ir dar iki siolei nezinot jog yra tokie sukciai?Truksta zodziu!`Saunuoles`mociutes,padejot pinigelius i amzina banka is kurio niekada nebepasiimsit..gaila,bet taip....

XP

XP portretas
Nors nuo durnumo vaistų nėra,bet policija visai tų sukčių neieško,nors visi žino apie tuos sukčius,pvz.Kaune ,turbūt,nėra žmonių,kuriems sukčiai nebūtų skambinę,bent tiems,kurie turi laidinį telefoną.Tai kokia boba rėkia į ragelį,kad nustūmė mergaitę nuo laiptų,tai perima vyrukas telefoną.Juk taip aišku,kad sukčiai,bet vis vien užkimba bobulės ir vaikai.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių