Quantcast

Pagrobtas vaikas rastas Šiauliuose


Šeštadienį iš Panevėžio A. Banzos kūdikių ir vaikų namų buvo pagrobtas pusantrų metukų berniukas. Sūnų pagrobusi 21-erių E. Vaišnoraitė buvo surasta Šiauliuose.

Nuo birželio 7-osios pavakarės Panevėžio miesto vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai ieškojo 21 metų panevėžietės Editos Vaišnoraitės, kuri į A. Banzos kūdikių ir vaikų namus Panevėžyje, Staniūnų gatvėje, atvykusi aplankyti savo pusantrų metukų sūnaus, jį pasiėmė ir, nieko nesakiusi darbuotojams, su vaiku išvyko.

Panevėžio miesto vyriausiajame policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vaiko pagrobimo. Paskelbta motinos ir sūnaus paieška. Šeštadienio vakarą pareigūnams pavyko mobiliuoju ryšiu pasikalbėti su motina, tačiau pareigūnų įkalbinėjimai atvykti į policiją ir grąžinti berniuką buvo bevaisiai.

2008 m. kovą Panevėžio miesto savivaldybės administracijos direktoriaus sprendimu motinai buvo apribotos teisės, berniukas buvo apgyvendintas A. Banzos kūdikių ir vaikų globos namus. Motina per tą laiką sūnų aplankė vieną kartą, antrasis jos apsilankymas baigėsi sūnaus pagrobimu.

Birželio 9 d. Panevėžio miesto vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, bendradarbiaudami su Šiaulių miesto vyriausiojo policijos komisariato pareigūnais, bute Šiauliuose rado motiną ir jos sūnelį. Atlikus reikalingus procesinius veiksmus, motina ir sūnus atvežti į Panevėžį. Berniukas nuvežtas į A. Banzos kūdikių ir vaikų namus, motina sulaikyta dviem paroms.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių