Quantcast

Neįtikėtini penkiolikmečių nuotykiai Palangoje baigėsi už grotų

Balandžio pradžioje įspūdingai prasidėję „nuotykiai“ dviems palangiškiams penkiolikmečiams moksleiviams šį savaitgalį baigėsi gana liūdnai – jie kartu su 31 m. vyru atsidūrė už grotų.

Šeštadienį Palangos miesto apylinkės teismas patenkino Klaipėdos apygardos prokuratūros prokurorės Saulės Pučkienės prašymus skirti kardomąsias priemones trims palangiškiams: du nepilnamečius teismas leido suimti 7 dienoms, o 31 metų J. M. skyrė 10 dienų suėmimą. Jiems pareikšti įtarimai dėl didelės vertės svetimo turto vagystę, veikus bendrininkų grupe.

Rado maišelį pinigų

Už anksčiau padarytus nusikaltimus bei nepatenkinamą elgesį į socializacijos centrą pasiųsti keli nepilnamečiai palangiškiai moksleiviai balandžio pradžioje nusprendė ten nevykti ir pabėgo iš namų.

Ieškodami, kur pasislėpti, jie įsibrovė į iš pirmo žvilgsnio negyvenamą namą Palangoje. Čia jaunuoliai netikėtai aptiko įspūdingą pinigų sumą. Bešvaistydami lengvai rastus pinigus, jie susipažino su neseniai iš įkalinimo vietos grįžusiu ir net 10 kartų anksčiau teistu palangiškiu J. M.

Jaunas vyras susidomėjo, iš kur nepilnamečiai yra tokie turtingi. Jaunuoliai jį nusivedė į laikinus savo namus, kuriuos atidžiau apžiūrėjęs J. M. rado dar vieną polietileninį maišelį, iki pusės prigrūstą pinigų. Jaunuoliai pinigus nerūpestingai leido toliau, kol šių metų balandžio 12 d., grįžtančius iš Klaipėdos, juos sulaikė policijos pareigūnai.

Palangiškis neteko 166 tūkstančių litų

Nustatyta, kad iš nukentėjusio garbaus amžiaus palangiškio įtariamieji įvairia valiuta iš viso pagrobė per 166 tūkst. litų.

Ikiteisminį tyrimą dėl didelės vertės svetimo turto vagystės atlieka Palangos policijos komisariato pareigūnai, tyrimui vadovauja Klaipėdos apylinkės prokuratūros prokuroras, dirbantis Palangoje.

Įstatymas už didelės vertės svetimo turto vagystę numato laisvės atėmimo bausmę iki 8 metų.


Šiame straipsnyje: vagystėPalangapaaugliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

vytautas

vytautas portretas
AIŠKU,JUK ČIA NE MILIJONAI,REIŠKĘ SĖDĖS PILNAI,JAU GERIAU KĄ NORS DAUGIAU BŪTŲ,NORS 10 LIMONŲ,TAI PASIDALINTU IR NESĖDĖTŲ.

prokuroras

prokuroras portretas
geras namelis,maiseliai pinigu ir dar nesaugomi...gal kokio seimuno?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių