Quantcast

Narkotikų platintojus medžiojantys pareigūnai sulaikė 4 asmenis

Per tris dienas sostinės policijos Narkotikų kontrolės skyriaus pareigūnai sulaikė keturis asmenis.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Narkotikų kontrolės skyrius pareigūnai lapkričio 30 – gruodžio 2 dienomis Šeškinės ir Viršuliškių seniūnijų teritorijose vykdė tikslines policines priemones, kurių metu su įkalčiais sulaikė 4 asmenis.

Visiems jiems pradėti ikiteisminiai tyrimai pagal Lietuvos Respublikos  baudžiamojo kodekso 260 str., dėl įtarimų neteisėta narkotikų apyvarta.

 Pas sulaikytuosius pagrindinė rasta ir paimta psichoaktyvi medžiaga – heroinas, tačiau aptikta ir metadono, klonazepamo, kitų tyrimui reikšmingų daiktų ir medžiagų.

Vienam iš sulaikytųjų paskirta kardomoji priemonė – suėmimas. Šiais metais, atliekant ikiteisminius tyrimus, pagal Narkotikų kontrolės skyriaus pareigūnų suformuotą įrodomąją medžiagą, sulaikytiems asmenims 55 kartus taikyta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas.

Tai patvirtina, kad su neteisėta narkotikų apyvarta susijusios nusikalstamos veikos visose teisėsaugos grandyse – policijoje, prokuratūroje, teisme – yra vieningai traktuojamos kaip itin pavojingos visuomenei, darančios nepataisomą žalą asmens gyvybei ir sveikatai. Iki šių metų lapkričio 1 d. Vilniaus aps. VPK padaliniai jau yra išaiškinę 661 nusikalstamą veiką, susijusią su neteisėta narkotikų apyvarta.


Šiame straipsnyje: narkotikainarkotikų platinimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių