Quantcast

Naktį Vištytyje pasieniečiai sulaikė įsilaužėlį

Vilkaviškio rajone, Vištyčio miestelyje, pasieniečiams naktį teko tramdyti agresyvų įsilaužėlį, kuris brovėsi į gyvenamąjį namą daužydamas langus ir lauždamas duris, pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Pasienyje su Rusija esančiame miestelyje įsikūrusioje VSAT Lazdijų rinktinės Vištyčio užkardoje trečiadienį apie 1 val. nakties buvo gautas prašymas iš Vilkaviškio policijos – pasieniečių paprašyta nuvykti į vieną iš Vištytyje esančių namų, į kurį esą laužiasi nusikaltėliai.

Vištyčio užkardos pareigūnams tokie prašymai nėra naujiena, nes miestelyje policininkų nėra, o operatyviai atvykti iš Vilkaviškio ar Kybartų policijai yra sudėtinga, pažymi VSAT.

Incidento vietoje Vištyčio užkardos patruliai išvydo išdaužtą namo langą, išlaužtas duris ir išgąsdintus ten gyvenančius žmones. Įsibrovėlis, tamsoje išgirdęs artėjančio VSAT visureigio garsą, buvo pasprukęs. Nuraminę gyventojus, pasieniečiai visureigiu ėmė sukti ratus Vištytyje ir netrukus priartėję prie to paties namo išvydo sugrįžusį chuliganą. VSAT pareigūnai sulaikė įsismarkavusį 24-erių metų vietos gyventoją.

Neblaivus langų daužytojas ir durų laužytojas buvo pristatytas į užkardą. Kadangi jis pasienio ruože buvo be asmens tapatybę patvirtinančių dokumentų, pasieniečiai pradėjo administracinės bylos teiseną. Chuliganiškus skriaudiko veiksmus vertins Vilkaviškio policijos pareigūnai, kurie apie 2 val. 30 min. išsivežė įsilaužėlį iš Vištyčio užkardos


Šiame straipsnyje: chuliganas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Spy

Spy portretas
Melas jis nieko nepadare nereikejo gyventojam priiminet vaiku!!!!!!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių