Quantcast

Mažeikių rajone paskendo upėje meškeriojęs žvejys

Mažeikių rajone paskendo Varduvos upėje žvejojęs vyras.

Pirminiais policijos tyrimo duomenimis, trečiadienį apie 9 val. ryte Sedos miestelio gyventojas dviračiu išvažiavo žvejoti. Šeima jo nesulaukė. Dingusiojo iš pradžių ieškojo žmona ir sūnus.

Ketvirtadienį sūnus pamatė ant kranto stovinčią žvejybinę dėžę. Pareigūnams buvo pranešta, kad upėje gali būti nuskendęs žmogus, rasta palikta žvejybinė dėžė.

Pasak Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento, atvykę gelbėtojai po tiltu rado eketę, prie jos stovėjo žvejybinė dėžė. Ledas buvo per silpnas, kad būtų galima apžiūrėti įvykio vietą iš arčiau. Todėl apie 16 val. atvyko narai  iš Telšių apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos.

Iš maždaug trijų metrų gylio buvo ištrauktas dviratis, o 17.31 val. ištrauktas ir 48 metų vyro kūnas.


Šiame straipsnyje: nuskendoledasžvejysžvevjai

NAUJAUSI KOMENTARAI

KOLŪKIETIS

KOLŪKIETIS portretas
Į DOMU KAIP GALIMA SAUSIO MĖNESI NUSKEST?

Nuomonė

Nuomonė portretas
Prieš gaunant žvejo bilietą reiktu siūsti juos(žvejus) pas gerą psichiatrą pasitikrinti ir dar baudas padaryt už žvejybą ant ledo.Negana, kad patys gyvybe rizikuoja, dar ir gelbėti juo reikia.

anonimas

anonimas portretas
debilai jus debilai, kol nesusidursit patys su artimo netektim tol nesuprasit, koks dar gali buti psichologu patikrinimas, jus uzjauskit geriau artimus o ne malkit liezuviais, nes nuo tokiu kalbu ir liezuvius nusikasit. neturit ka kalbet tai isviso geriau patilekit o ne nesamones kalbekit. juk niekada nezinai koks taves laukia likimas, stiprybes artimiesiems.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių