Quantcast

L.Stankūnaitė įsitikinusi, kad teismas jai grąžins dukrą

Po Vilniuje atliktos ekspertizės mergaitei Laimutė Stankūnaitė neabejoja, kad teismas netrukus grąžins jai dukrą. „Nežinau, kas tokio turėtų atsitikti, kad ekpertizės išvados būtų nepalankios man“, - portalui 1diena.lt sakė L.Stankūnaitė.

Pasak jos, ekspertizė buvo atliekama trimis etapais – psichologai stebėjo, kaip mergaitė bendrauja su savo mama, su globėja Neringa Venckiene, po to viena kalbėjosi su psichologe.

Visa ekspertizė vyko žaidimo formoje. „Mums buvo leipta pasirinkti, ką veiksime, piešime ar žaisime su lego kaladėlėmis. Dukra atsisakė piešti, todėl statėme namelį“, - pasakojo L.Stankūnaitė.

Anot jos, mergaitės atsisakymas piešti buvo labai keistas. Ji pareiškė, kad jei pieš, gali apsiverkti. Tokie septynmetės žodžiai nustebino ir jos mamą, ir psichologę, nes mergaitė anksčiau mėgdavo piešti. Savo piešinius ji ne kartą yra dovanojusi ir mamai, atnešdavo juos į susitikimus.

„Statėme iš kaladėlių namą. Aš buvau atsinešusi nuotraukų albumą, jos man dovanotus piešinius. Peržiūrėjome ir juos“, - kalbėjo L.Stankūnaitė. Keli šių piešinių irgi sudomino psichologę. Viename jų mergaitė yra nupiešusi save, vietoje lūpų nupieštas tik brūkšnelis, o visas piešinio fonas mėlynas. Paklausta, ką reiškia šis piešinys ji atsakė, jog jai šalta.

Kitame piešinyje nupieštas tuščias namas, o šalia parašytas žodis „Pykstu“.

„Manau, kad ji tuose namuose jaučiasi vieniša, niekam ji ten nereikalinga, todėl ir piešiniai tokie“, - įspūdžiais dalinosi L.Stankūnaitė.

Vis dėlto, pasak jos, ekspertizės dieną mergaitė buvo nusiteikusi gerai. „Matė psichologė, koks mūsų bendravimas, ji mane apsikabindavo, vis pabučiuodavo. Nereikia net nieko kalbėti ir iš tokių veiksmų matosi, kad teta mano dukrai mamos neatstos. Nesu aš nei teista, nei kažkuo kaltinama, esu sveika, myliu savo mergaitę, pati galiu ją išauginti ir ja pasirūpinti. Manau, kad jau greitai mes būsime kartu“, - portalui 1diena.lt kalbėjo L.Stankūnaitė.

Šios ekspertizės išvados teismui bus perduotos per mėnesį. Gavęs jas, Kėdainių rajono apylinkės teismo pirmininkas Vitalijus Kondratjevas tęs bylos nagrinėjimą dėl mergaitės gyvenamosios vietos nustatymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mama

mama portretas
Sėkmės Laimute, linkiu kuo greičiau atgauti savo dukrytę, kol jos visai nesužalojo piktoji ciocė. Pagarba tau, taip kovojančiai už savo vaiką, kita seniai būtų palūžusi. Dar kartą sėkmės, stiprybės, tu nugalėsi, tavo pusėje teisybė. O intrigantai ir žudikai supus kalėjime, jokia nelečiamybė negelbės...

ačiū

ačiū portretas
Asta, pakėlei nuotaiką, linkiu Laimai kuo greičiau atgaut dukrytę.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Jei mergaitę ir atiduos motinai, tai ačiū Dievui bent už tai,, kad ji per tą laiką jau bus šiek tiek ūgtelėjusi ir nebepasiduos išnaudojama...
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių