Quantcast

Kriminalistai nustatė – gaujų susišaudymas įvyko Šilutės centre

Šilutės kriminalistai toliau narplioja vietos gaujų vadeivų susišaudymo, per kurias buvo sužeistas mažiausiai vienas nusikalstamo pasaulio veikėjas,  aplinkybes. Paaiškėjo, kad susišaudymas įvyko pačiame Šilutės centre. Apie susišaudymą policijai nebuvo pranešta – kriminalistai apie gaujų vadeivų konfliktą sužinojo tik kai vienas peršautas veikėjas buvo atvežtas į ligoninę.

Kad susišaudymas antradienį pavakare įvyko Sodų gatvėje, prie sveikatingumo centro, kriminalistams pavyko išsiaiškinti tik ketvirtadienį. Nors incidentas įvyko žmonių lankomoje viešoje vietoje, niekas apie nusikaltimą policijai nepranešė. Kriminalistai vidurdienį metalo ieškikliu apieškojo nusikaltimo vietą ir rado šovinių tūtelių.

Antradienį į Šilutės ligoninę su šautinėmis žaizdomis buvo atvežtas Knygnešių gatvėje gyvenantis Audrius Bružas, vienas iš „knygnešinių“ grupuotės vadeivų.

36-erių vyrui peršauta ranka ir krūtinė. Prieš dešimt metų už prokuroro sumušimą teistas šilutiškis skubiai išvežtas į Klaipėdos ligoninę. Jis pareigūnams nesakė, kas jį peršovė.

Tačiau kriminalistai sulaikė ir į areštinę uždarė „plikių“ nusikalstamos grupuotės narį – 33-ejų metų Vaidą Jurkšą, pravarde Kipšas. Kriminalistai sako, kad iširusių brolių Plikaičių ir „knygnešinių“ gaujų nariai Šilutėje vėl bando burti gaujas ir nepasidalija įtakos sferų.


Šiame straipsnyje: gaujosgauja

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių