Quantcast

Kontrabandininkai sulaikyti nusikaltimo vietoje

Šeštadienio naktį Kaune sulaikyti du kontrabandininkai, kurie iš vieno automobilio į kitą krovė neteisėtai į Lietuvą įvežtas cigaretes.

Du Ateities plente pastatytus automobilius ir prie jų besisukiojančius vyrus budintys policijos patruliai pamatė apie 0.15 val. Pareigūnų akivaizdoje iš automobilio „Mercedes Benz V230“ į automobilio „Volvo“ priekabą buvo perdėta kartotinė dėžė.

Toks vidurnaktį vykstantis pasikeitimas kroviniu pareigūnams pasirodė įtartinas, todėl jie nusprendė sustoti ir patikrinti, kas toje dėžėje yra.

Nuojauta policininkų neapgavo, dėžėje jie rado 1180 pakelių cigarečių „LM“ be banderolių su užrašais anglų kalba.

Pareigūnai suprato, kad susidūrė su kontrabandininkais, todėl patikrino ir likusį automobilio „Mercedes Benz“ krovinį.  Jame rasta ir paimta dar 19-ka kartoninių dėžių, kuriose buvo 20 tūkst. 100 pakelių cigarečių „LM“ be banderolių su užrašais anglų kalba, 1200 pakelių cigarečių „Pall Mall“ su baltarusiško pavyzdžio banderolėmis, 1000 pakelių cigarečių „Minsk“ su baltarusiško pavyzdžio banderolėmis ir 500 pakelių cigarečių „LM“ su rusiško pavyzdžio banderolėmis.

Abu „krovikai“ buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Patikrinus jų dokumentus, paaiškėjo, kad tai 37 metų R.Š. ir metais vyresnis R.M.

Iš kur atkeliavo šios cigaretės ir kaip jos pateko į šių asmenų rankas, aiškinamasi. Dėl kontrabandos pradėtas ikiteisminis tyrimas.


Šiame straipsnyje: kontrabandacigaretės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių