Quantcast

Keturi lietuviai Didžiojoje Britanijoje kaltinami išprievartavimu

Keturi lietuviai Didžiojoje Britanijoje kaltinami dėl šešiolikmetės išprievartavimo. Nusikaltimas buvo įvykdytas pirmąją šių metų dieną Felikstou miestelyje, praneša „The East Anglian Daily Times“.

Tačiau 28 metų Artūras Bagdžiūnas, 31 metų Mindaugas Mickevičius, 25 metų Alvaras Urbonas ir 19-metis Edgaras Sliburis neigia jiems pateiktus kaltinimus.

Visa istorija prasidėjo apie vidurnaktį. Mergina buvo Felikstou pajūrio bulvare su savo drauge, kuri vėliau nuėjo su vaikinu ir ją paliko vieną. Tada prie merginos priėję A. Bagdžiūnas ir E. Sliburis pasiūlė jai skardinę alaus. Mergina lietuvių nepažinojo. Nors paauglė atsisakė alaus, ji kelias minutes bendravo su lietuviais. Tada prie jų pridėjo dar vienas vyras, jis apkabino merginą ir pasiūlė nueiti į vieną namą. Mergina sutiko.

Name buvo dar du vyrai. A. Bagdžiūnas merginai kelis kartus pasakė, kad ji graži. Vėliau jis ėmė liesti jos kojas ir krūtis. Kiti vyrai viską stebėjo, vienas jų merginai mirktelėjo. Ši išsigando ir paklausė, kur yra tualetas, norėdama ten užsidaryti ir paskambinti. A. Bagdžiūnas ir E. Sliburis nusekė paskui merginą. A. Bagdžiūnas, kaip teigia mergina, įstūmė ją į miegamąjį. E. Sliburis saugojo duris, o A. Bagdžiūnas privertė ją santykiauti oraliniu būdu. Paskui į kambarį įėjo E. Sliburis ir taip pat privertė merginą patenkinti jį oraliniu būdu. Vėliau A. Bagdžiūnas ją išžagino. Viskas buvo nufilmuota mobiliuoju telefonu. Vaizdo įraše vienas lietuvis kitą drąsina nebijoti, nes mergina esanti kekšė.

Vėliau į kambarį įėjo M. Mickevičius, jis irgi išžagino merginą. Paskui tą patį padarė A. Bagdžiūnas. Paskutinis į miegamąjį įėjo A. Urbonas ir privertė merginą santykiauti oraliniu būdu.

Galiausiai merginai pavyko pabėgti. Du lietuviai mėgino ją sulaikyti, tačiau paspruko pamatę, kad mergina kalbasi su nepažįstamu žmogumi, kuris iškvietė policiją.

Teismo procesas tebevyksta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių