Quantcast

Kaune - dar vienas D.Kedžio šalininkų ir jiems prijaučiančiųjų mitingas

Šeštadienį Kaune, Vienybės aikštėje, net penkios visuomeninės organizacijos rengia mitingą, kuriame bus reikalaujama atkreiptį dėmesį į marinamą pedofilijos bylą ir kitas šalyje klestinčias negeroves.

Judėjimų ,,Drąsiaus kelias“, ,,Vytis“, Kauno Jungtinio demokratinio judėjimo, Tautos Ateities forumo ir Visuomeninės piliečių sąjungos išplatintame pranešime visi Lietuvos žmonės raginami nelikti abejingais Lietuvos likimui ir 12 valandą susirinkti Vienybės aikštėje prie Laisvės paminklo.

„Kad tvirtai pareikštume: mes-ne minia! Mes savo valstybės piliečiai, savo šalies šeimininkai! Neleisime valdžiai ir teisėsaugai tyčiotis iš mūsų gyvenimų, neleisime legalizuotų nužudymų, neleisime aferistų ir pedofilų klanų siautėjimo! Netylėsime, kai esame apvagiami, verčiami emigruoti ir niekinami darbdavių. Telkimės, būkime vieningi, kaip mokame ir galime būti vieningi, ir kaip buvome lemiamais mūsų valstybės istoriniais momentais...Dabar irgi toks laikas!“, - rašoma mitingo organizatorių išplatintame kvietime.

Kaip portalui 1diena.lt sakė judėjimo „Drąsiaus kelias“ pirmininkė, Drąsiaus Kedžio teta Audronė Skučienė, pedofilijos byla nuo pradžios iki pabaigos buvo tiriama neprofesionaliai, to rezultatas – keturios žmogžudystės, pati byla nutraukta, o mergaitė lyg niekur nieko atiduodama Laimutei Stankūnaitei, moteriai, kurią D.Kedys įtarė pardavinėjant savo dukrą pedofilams.

„Visuomenė negali tylėti matydama, kas dedasi Lietuvoje. Todėl tikimės, kad į mitingą atvyks žmonės, kuriems jau nusibodo matyti, kaip iš jų tyčiojamasi ir pasakys savo svarų žodį, pasakys savo „ne“ valdžios ir teisėsaugos veiksmams“, - sakė A.Skučienė.


Šiame straipsnyje: KedysSkučienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių