Quantcast

Įkliuvo panevėžietis iš senolės išviliojęs 1000 litų

Trečiadienį Panevėžio miesto apylinkės teismas sprendžia klausimą kokią kardomąją priemonę skirti 23 metų panevėžiečiui Andriui Plikšniui. Jis įtariamas iš pensininkės išviliojęs 1000 litų.

Nusikaltimas įvykdytas birželio 1-ąją. Apie 17 val. septyniasdešimt penkerių panevėžietei J.Č. paskambinęs tariamasis advokatas pranešė apie eismo įvykį, kurio kaltininkas esąs moters sūnus. Advokatas pranešė, kad moteris turi nukentėjusiems sumokėti 1000 litų, tada jos sūnus nemalonumų neturės.

Buvo sutarta, kad į senolės namus pinigų pasiimti atvyks „advokato“ atstovas. Taip ir buvo padaryta, moteris atidavė jam pinigus, net „pakvitavimą“ abi pusės pasirašė.

Sužinoję apie galimą sukčiavimo atvejį, žmonės apie tariamuosius teisėsaugos pareigūnus pranešė policijai. Netrukus buvo sulaikytas įtariamasis - panevėžietis A.Plikšnius, gimęs 1985 metais. Jis niekur nedirba, policijai yra žinomas, anksčiau teistas už netikrų pinigų ar vertybinių popierių pagaminimą ir bendrininkavimą plėšiant.

Panevėžio apskrities vyriausiajame policijos komisariate Andriui Plikšniui pareikštas įtarimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 182 straipsnio 1 dalį („Sukčiavimas“). Pareigūnai įtaria, kad A. Plikšnys galėjo padaryti ir daugiau analogiškų nusikaltimų ne tik Panevėžyje, bet ir Panevėžio apskrityje, todėl nukentėjusius nuo jo asmenis prašo skambinti darbo valandomis telefonais (8 - 45) 503 016, 503 184, 503 355 arba tel. 02,112 (visą parą).


Šiame straipsnyje: telefoniniai sukčiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Gedlitas

Gedlitas portretas
kausas

Giedrė

Giedrė portretas
Jėėėė!

UNIQUE

UNIQUE portretas
Iš veido nepasakytum, kad toks gali nusikalsti... :D Tegul pailsi kalėjime truputėlį už mūsų pinigus... bus pigi sanatorija...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių