Quantcast

I.Jurgelevičiūtė vogtus daiktus galėjo nešti į komisą?

Pradėjusi šokti televizijos projekte "Šok su manimi", dainininkė Irma Jurgelevičiūtė tapo dažna vienos komiso parduotuvės Kaune viešnia, rašo „Lietuvos žinios“. Prieš pat per kraštą nuvilnijusį skandalą, kurio metu paaiškėjo, kad garsi šou pasaulio atstovė galėjo savintis kitų televizijos projekto dalyvių daiktus, į vieną laikinosios sostinės parduotuvių I.Jurgelevičiūtė atnešė parduoti glėbį brangių daiktų.

 

Kauno senamiestyje įsikūrusios komiso parduotuvės savininkė Dangirė Praninskienė pasakojo, kad garsi atlikėja į jos vadovaujamą įstaigą pirmą sykį užsuko prieš keletą mėnesių. Dainininkė teigė ėjusi iš šokių repeticijos ir netikėtai pamačiusi parduotuvę nusprendė joje pasižvalgyti.

Nešina apatinio trikotažo komplektu, liemenėle ir moterišku laikrodžiu komiso parduotuvės tarpduryje I.Jurgelevičiūtė pasirodė lapkričio 16-ąją - likus keturioms dienoms iki garsiai nuvilnijusio skandalo.

Atlikėja brangiausiai įvertino norimą parduoti "Just Cavalli" rankinį laikrodį. Už šį moterišką aksesuarą, išmargintą rytietiškais rašmenimis, garsioji kaunietė paprašė 400 litų. I.Jurgelevičiūtė tikino laikrodį nepigiai įsigijusi užsienyje, tačiau esą dabar jo nebenorinti, rašo „Lietuvos žinios“.

Tą patį dainininkė sakė ir apie apatinio trikotažo komplektą. "Irma tvirtino už šiuos daiktus brangiai mokėjusi, tačiau nusprendusi jų atsisakyti. Toks moters įgeidis man nesukėlė jokių abejonių", - sakė D.Praninskienė.

Ant visų I.Jurgelevičiūtės atneštų parduoti daiktų prisegtos etiketės su angliškais užrašais. Jose pažymėtos kainos - svarais sterlingų.

"Kilus įtarimų ir pasklidus kalboms, kad dainininkė galėjo savintis svetimus daiktus, iš tiesų susirūpinau. Mąsčiau net apie tai, kad į parduotuvę atnešti drabužiai ir laikrodis taip pat galėjo nepriklausyti jai. Norėjau skambinti į policiją, bet vėliau pakeičiau savo sprendimą. Juk iš tiesų neturiu jokio pagrindo abejoti, kad I.Jurgelevičiūtės atnešti daiktai - ne jos", - LŽ tvirtino pašnekovė.

Nežinodama, kaip elgtis, verslininkė nusprendė laikinai neprekiauti atlikėjos atneštais parduoti daiktais.

I.Jurgelevičiūtė šiuo metu yra laisvėje. Po dviejų areštinėje praleistų parų Vilniaus 1-ojo apylinkės teismo sprendimu 38 metų kaunietė išleista namo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių