Quantcast

Didžiojoje Britanijoje pasikorė su drauge išsiskyręs lietuvis

Didžiojoje Britanijoje nusižudė su drauge išsiskyręs ir dėl to depresijos kamuotas lietuvis. Vyras pasikorė Epingo miške, praneša „Guardian Series“, remdamasis informacija, kuri buvo paskelbta per koronerių teismo posėdį.

Tyrimo metu nustatyta, kad 23 metų Romas Miškinis nuvažiavo į minėtą mišką šalia Lautono miestelio ir pasikorė, paskelbta Čelmsfordo koronerių teismo posėdyje. Esekso policija aiškinasi incidento aplinkybes, bet nenustatė nieko įtartina. Tai, kad lietuvis mirė pasikoręs, patvirtino ir skrodimo rezultatai. Vėliau išsiaiškinta, jog R. Miškinis prieš mirtį išsiskyrė su drauge ir dėl to jį kankino depresija.

Koronerio biuro atstovas Ray Oakley teismui pranešė, kad lietuvis jau anksčiau bandė nusižudyti: kartą jis mėgino nusinuodyti automobilio išmetamosiomis dujomis, tačiau tąsyk vaikino gyvybę pavyko išgelbėti. Likus dviem dienoms iki savižudybės R. Miškinis buvo suimtas dėl vairavimo apsvaigus nuo alkoholio.

R. Miškinis dingo rugpjūčio 20 d. Jo kūnas buvo rastas kitą dieną. Vyro kraujyje neaptikta nei alkoholio, nei narkotinių medžiagų.


Šiame straipsnyje: Britanijažūtis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių