Quantcast

Ant D.Kedžio kapo suplazdės Vėlinių žvakučių liepsnos

Pirmadienį, Visų Šventųjų dieną, Drąsiaus Kedžio šalininkai rinksis Jonučių kapinėse, kur pagerbs šio žmogaus atminimą ir uždegs žvakutes.

Kaip rašoma redakciją pasiekusia kvietime, prie kapo žmonės kviečiami 18 val.

„Kviečiame prie kapo... Prie to žmogaus kapo, kuris žinojo, kad bus nužudytas jei tęs kovą, bet kovojo. Prie Drąsiaus kapo... Prie Tėvo kapo...“, - rašoma kvietime.

Vėlinių žvakutės taip pat bus uždegtos Šlienavoje ant Kauno marių kranto, kur balandžio 17 d. rastas, beveik septynis mėnesius teisėsaugininkų nesėkmingai ieškoto, D.Kedžio kūnas.

D.Kedžio kapas žvakučių liepsnose ir gėlėse skendi jau sekmadienį. Žmonės negalintys atvykti pirmadienį, pagarbą jam atidavė diena anksčiau.

D.Kedžio mirtis iki šiol neaiški. Nors teisėsaugininkai kartoja, kad vyras mirė pats, girtas užspringęs savo skrandžio turiniu ir švendrės lapu, tuo netiki nei vyro artimieji, nei jo šalininkai, pasiryžę tęsti D.Kedžio pradėtą kovą ir siekiantys, kad jo šešiametė dukra nebūtų atiduota motinai Laimutei Stankūnaitei, kurią D.Kedys įtarė pardavinėjus dukrą pedofilams, o augtų savo globėjos Neringos Venckienės namuose.

Nors prokurorai ir teigia, kad D.Kedys mirė sava mirtimi, jie nusprendė kreiptis į tarptautinius ekspertus dėl tikros vyro mirties priežasties nustatymo.

Kitą savaitę savo klausimus užsienio ekspertams turėtų pateikti ir D.Kedžio artimieji – sesuo N.Venckienė, mama Laimutė Kedienė bei tėtis Vytautas Andrius Kedys, kurie ikiteisminiame tyrime dėl D.Kedžio mirties aplinkybių nustatymo yra pripažinti nukentėjusiais.


Šiame straipsnyje: Kedys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių