Quantcast

Airijoje nuteisti iš konteinerio drabužius vogę lietuviai

Du lietuviai Airijoje, Fermoy gyvenvietėje, buvo pripažinti kaltais už tai, kad buvo pagauti vagiantys drabužius iš labdaros drabužių konteinerio.

23 metų Edvinas Dubickas ir 29 metų Rokas Ruikis buvo pastebėti vietos gyventojo, kuris aukojo labdaros parduotuvei drabužius.

„Vyras dėjo drabužius į konteinerį ir jie buvo iškart išmesti lauk. Pasirodo, kad vienas iš kaltinamųjų tuo metu kaip tik buvo konteineryje“, - pasakojo vietos policija.

Įvykis nutiko gruodžio mėnesį. Lietuviai, pamatę vietos gyventoją, iš įvykio vietos pasitraukė, tačiau vėliau juos sulaikė policija.

„Vairuotojas Rokas Ruikis prisipažino paėmęs drabužių maišą ir įsidėjęs į automobilį“, - pasakojo vietos policininkas. Policijos atstovai pasakojo, kad E.Dubickas Airijoje gyveno jau 1,5 metų ir dirbo įmonėje, kuri eksportuoja naudotus drabužius į užsienį. Jis už surinktų drabužių kiekį gaudavo komisinį mokestį.

Abiem vyrams buvo skirtos 800 litų baudos. E.Dubickas gavo dar vieną tokio pat dydžio baudą už nelegalų ginklo turėjimą.


Šiame straipsnyje: emigrantaivagys

NAUJAUSI KOMENTARAI

savas

savas portretas
ziurkes kur va,velnynas,zemaiciai ja ba ni,prisisike cia nenormaliai,mutylos

blogai

blogai portretas
jiems Lietuvoje, šmeižia savo šalį kiek tik jėgos leidžia. Taigi išvyko geresnio gyvenimo ieškoti. Taip jiems ir reikia. Dirbti nenori, vadinasi, vogs ten, kur bebus.

tai

tai portretas
kokia cia vagyste ir pas mus vieni ismeta, kiti pasiima
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių