Quantcast

Vilniuje susidūrus automobiliams nukentėjo motociklininkas

Sekmadienį Vilniuje sankryžoje nepraleidęs automobilių jaunuolis sukėlė didelę avariją. Du automobiliai sudaužyti nepataisomai, per avariją nukentėjo motociklininkas.

Nelaimė Kalvarijų, Kareivių ir Ozo gatvių sankryžoje įvyko apie 19 val. Nuo Baltupių pusės važiavęs „VW Golf“ vairuotojas sankryžoje sukdamas į kairę į Kareivių gatvę nepraleido priešpriešiais atvažiuojančių automobilių.

Į Baltupių pusę važiavęs automobilio „Chrysler“ vairuotojas sako bandęs išvengti susidūrimo – pasuko dešiniau, tačiau „VW Golf“ nesustojo. Per susidūrimą nukentėjo motociklininkas.

Policijos duomenimis, motociklininkas važiavo šalia „Chrysler“ ir buvo nublokštas vairuotojui bandant išvengti susidūrimo su „VW  Golf“.

Automobilio „Chrysler“ vairuotojas sako, kad motociklininkas važiavo už jo ir, susidūrus automobiliams, nesugebėjo laiku sustabdyti.

Motociklininką greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę, pirminiais duomenimis, pavojus jo gyvybei negresia. Vairuotojai per avariją nenukentėjo.

Automobilio „VW Golf“ vairuotojas skubėjo paimti užsieniečių  studentų, atvykusių į Vilnių pagal studentų mainų programą. Nevilnietis studentas sako nesuprantąs, kodėl nepraleido priešpriešiais važiuojančių automobilių.

„Pamačiau žalią šviesą ir pradėjau važiuoti“, – sako jaunuolis. Užsidegus žaliai šviesai jaunuolis privalėjo pajudėti, sustoti sankryžos viduryje ir praleisti atvažiuojančius automobilius, tik tada užbaigti manevrą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

oi oi

oi oi  portretas
dideles tu mentu mordos.....

visada sakiau

visada sakiau portretas
snargliams teises nuo 25m, o po tokiu atveju dar nukelt 5-iems metams, kol rauksliu smegenyse atsiras daugiau gal tada prades suprast ka sankryzoj reik praleist

H

H portretas
Topinis paaiskinimas - 'nesuprantu kodel nepraleidau' :) Ir dar teises kazkas isdave...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių