Quantcast

Vilniuje prabangus „Lexus“ rėžėsi į metadoną vežiojantį autobusiuką

Pirmadienį rytą Vilniuje  netoli „Litexpo“ parodų ir konferencijų centro prabangus „Lexus“ trenkėsi į stovinčią Priklausomybės ligų centro mobiliąją kliniką.

Avarija Parodų gatvėje įvyko apie 9 val. Į Laisvės prospekto pusę važiuojantis „Lexus LS 600h“ rėžėsi į šalia kelio stovintį keleivinį automobilį „Renault“.

Keleivinis automobilis priklauso Priklausomybės ligų centrui, tai centro mobili klinika. Šiuo automobiliu narkomanams vežiojamas metadonas, švirkštai, lankomi alkoholikai ir sutrikusios psichikos asmenys.

Per avariją nukentėjo mobilios klinikos vairuotojas ir slaugytoja. Vairuotojas susitrenkė galvą ir pasitempė kaklą, klinikos viduje buvusi moteris į stalą smarkiai susitrenkė pilvą. Įtariama, kad moteriai galėjo būti pažeisti vidaus organai.

Abu nukentėjusieji skubiai išvežti į ligoninę.

Narkomanai artimiausiu metu liks be naujų šviršktų ir metadono. Kada bus suremontuotas centro automobilis, neaišku.

Automobilio „Lexus“ vairuotojas nenukentėjo. Jis važiavo vienas. Vairuotojas sako nepastebėjęs šalia kelkraščio stovinčio automobilio.

„Važiavau apšalusiais langais, dėmesį nukreipiau į radiją – nepastebėjau balto automobilio“, – sakė automobilio „Lexus“ vairuotojas.

Pirminiais duomenimis, automobilio „Lexus“ vairuotojas buvo blaivus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

RKE

RKE portretas
Kiek pastebejau ,tai vyrukai tingi apvalyti langus nuo ledo ,be to ta garsi muzika-stai ir rezultatas!

kiesa

kiesa portretas
ne nu vamzdiec nsrkosom nemokami svirkstai o kai suserga dirbantis asmuo ar koks pensininkas tai jam viska pirktis reike ir vaistus irsvirkstus tai taip iseina kad lt norint kazka gauti reike buti tinginiu alkoholiku narkomanu o paparastam dirbanciam jokiu lengvatu nera

Mornis

Mornis portretas
na,štai ką reiškia abstinentinis sindromas.Nespėjo bičas nuspausti stabdžio.O iki tikslo (metadono) buvo tik per Marytės plauką.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių