Quantcast

Šiurpioje avarijoje Dž. Butkutei gyvybę išgelbėjo pranašiška nuojauta

„Kai su Elegijumi važiavome automobiliu, staiga jis man liepė užsisegti saugos diržą. Nustebau, nes Elegijus jau įpratęs, kad visuomet važiuoju neprisisegusi diržo. Prisisegiau, o po 10 minučių mes jau buvome griovyje“, – šiurpios avarijos detales šį vakarą TV3 laidoje „Nuodėmių dešimtukas“ dėstys Lietuvos pop scenos deivė Džordana Butkutė. Kokia mistinė nuojauta apsaugojo Elegijų ir jo žmoną nuo tragiškos nelaimės?

Garsi dainininkė įsitikinusi – mirties ji išvengė tik pranašiškos vyro nuojautos dėka! „Po avarijos automobilį reikėjo vežti į sąvartyną, o man tik nuskilo dantukas. Jei ne laiku prisisegtas saugos diržas, – manęs čia jau nebūtų“, – jau šį vakarą 19.50 val. TV3 laidoje „Nuodėmių dešimtukas“ dėstys dainininkė.

Kokios būrėjos pranašystės jau išsipildė „Chorų karų“ generolei Donaldai Meiželytei? Kas per nuojauta ar paslaptingos mistinės galios išgelbėjo kitas Lietuvos žvaigždes? Kokiomis aplinkybėmis mirties išvengė politikas Vytenis Andriukaitis? Kaip skandalingajam Linui Karaliui pavyko išlipti iš alkoholio liūno?

Iš 250 tūkstančių internautų balsų sudarytas mistinių įvykių TOP 10-ukas – jau šį vakarą TV3 laidoje „Nuodėmių dešimtukas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

r

r portretas
nes Elegijus jau įpratęs, kad visuomet važiuoju neprisisegusi diržo. Įpratęs NESILAIKYTI TAISYKLIŲ ?

Lietuva

Lietuva portretas
visi megsta rizikuot...kazkoks bukagalviu krastas

vireja

vireja portretas
Gal jau sventojo nimbas virs Elegijaus galvos, tai suskystejo boba...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių