Quantcast

Ryto avarija: nenoras pripažinti kaltę atneš didesnių problemų

Ketvirtadienį ryte, apie 8.30 val. Šilutėje, Cintjoniškių-Kudirkos-Gluosnių gatvių sankryžoje įvyko avarija, kurios metu susidūrė du lengvieji automobiliai – Cintjoniškių gatve važiavęs “Peogeot 407″ ir iš Kudirkos gatvės į Gluosnių gatvę važiavęs “VW Passat”.

Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo, tačiau vairuotojams nesutarus, kuris kaltas dėl avarijos, tyrimo ėmėsi Šilutės policija.

Cintjoniškių-Kudirkos-Gluosnių gatvių sankryža yra reguliuojama šviesoforo, todėl turėtų būti aišku, kas kaltas dėl avarijos. Bet abu vairuotojai tvirtina į sankryžą įvažiavę degant žaliam šviesoforo signalui. Įvykio liudininkų taip pat neatsirado.

“Peogeot 407″ vairuotojas tvirtino, kad į sankryžą įvažiavo nestabtelėjęs degant žaliam šviesoforo signalui, bet įvažiuojant pastebėjo, kad užsidegė geltonas signalas. “VW Passat” vairuotojas tvirtina važiavęs, kai jam jau degė žalias šviesoforo signalas.

Jei vairuotojai būtų sutarę dėl kaltės, jiems būtų pakakę užpildžius eismo įvykio deklaraciją kreiptis dėl žalos atlyginimo į draudikus. Šiuo atveju eismo įvykio aplinkybes tirianti policija, nustačiusi kaltininką, greičiausiai jam kuriam laikui atims teisę vairuoti transporto priemones.


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

siaip

siaip portretas
o kodel stribai greiciausiai atims teise vairuoti TP? cia kas uniformuotu banditu gasdinimas? ATPK numato bauda nuo 100 litu iki teisiu atemimo 6 men. tai cia vien todelm, kad nesusitare ir "trukde" milicininkus, uniformuotus banditus tai ir sankcijas skirs maksimalias? rodos ATPK aiskiai isdesto lengvinancias ir sunkinancias aplinkybes? ar it vel stribai pasinaudos ATPK jiems numatytu banditisku vidiniu isitikinimu?

PIRMAM

PIRMAM portretas
o todel kad kazkas is ju nemato kur vaziuoja ( ir yra siknius bijantis prisiimti atsakomybe) ir tokiem keluje ne vieta.. registratorius butu issprendes problema labai greitai....

romas

romas portretas
Kodėl nepadarius vieno paprasto dalyko ? Užsienyje nemačiau situacijos, kai švesoforai persijungia vienu metu ir vieniems atrodo, kad geltona spalva po raudonos jau žalia ir galima važiuoti, o kitiems geltona spalva po žalios dar žalia ir taip pat galima važiuoti. Turi būti kokių 5 sek. užlaikymas. Tada tokių poblemų nebus.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių