Quantcast

„Neregėtos Lietuvos“ autorius M.Jovaiša trejus metus negalės vairuoti

 

 

Fotografijų albumą „Neregėta Lietuva“ išleidęs fotografas Marius Jovaiša sukėlė avariją ir iš jos pasišalino. Taip ketvirtadienį konstatavo Vilniaus miesto 1 apylinkės teismas, fotomenininkui skyręs 3 tūkst. litų baudą su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu trejiems metams, skelbia delfi.lt.

Teisėjo Olego Zaicevo paskelbtas nutarimas dar negalutinis – M. Jovaiša jį galės apskųsti apeliacine tvarka Vilniaus apygardos teismui.

Teismas konstatavo, kad pravažiuodamas iš dešinės pristabdžiusį automobilį, M.Jovaiša jį kliudė ir sugadino abi transporto priemones bei iš įvykio vietos pasišalino, taip pažeisdamas Kelių eismo taisykles.

Eismo įvykis, dėl kurio fotomenininkas buvo patrauktas administracinėn atsakomybėn, užfiksuotas dar praėjusių metų rugpjūčio 30-ąją. Tądien garsus fotografas sostinės Antakalnio mikrorajone, Olandų g. žiede, su žmona bei dukra automobiliu „BMW 750“ važiavo į Balio Dvarionio muzikos mokyklą.

„Buvau 100 proc. tikras, kad esu nekaltas. Galvojau, tai – nieko baisaus. Buvo grūstis, daug mašinų, užblokavę laikėme pusantros juostos, skubėjome į renginį“, – teisme yra sakęs M. Jovaiša.



NAUJAUSI KOMENTARAI

juozas

juozas portretas
Manau, kad bausmė per griežta. Nežinau ar yra čia kito automobilio kaltės, bet būtų užtekę baudos.

SB

SB portretas
As taip pat manau,kad uz tokius nusizengimus pakaktu to,jog sumoka bauda ir apmoka draudimo ismokas.Kartais,ypac ziema,kai uzkimsti kiemai masinomis ir sniego kalnais,net nepastebi kliuvinio ir netenki teisiu 3 metams,kaip koks prasigerelis,kuris netenka teises vairuoti gana trumpesniam laikui.Per trejus metus tureti vairavimo igudziai juk negereja,o dingsta.Tai ar tikslinga tokia praktika.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių