Quantcast

Klaipėdoje avariją sukėlęs vairuotojas „įpūtė“ 2,91 promiles

Pirmadienio popietę Taikos prospekto ir Dubysos gatvės sankryžoje įvykusios avarijos kaltininkui nustatytas 2,91 promilių girtumas.

Į prekybos centrą važiavusios merginos automobilį „VW Passat“ prie sankryžos trenkėsi 42-ejų metų vyro vairuojamas „VW Golf“.

Klaipėdietė tuo metu stovėjo su įjungtu automobilio posūkio signalu ir norėjo pasukti į kairę.

Paaiškėjo, kad mašiną taranavusiame „VW Golf“ važiavo du girtutėliai bičiuliai. Vyrai nesugebėjo paaiškinti, kur spėjo tiek išgerti ir kur jiems taip prireikė važiuoti, kad vairuotojui buvo nustatytas sunkus girtumo laipsnis.

Avarijos kaltininkas teisinosi, kad tai esą priekyje važiavusi mergina per staiga sustojo, todėl jis ir tvojosi į jos mašinos galą.


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

arunas

arunas portretas
Blogai,kad nesiryzta ne viena pasaulyje vyriausybe priimti griezciausios nuobaudos uz vairavima apsvaigus-teises vairuoti bet kokia transporto priemone atemima visam laikui ,t.y.sudie teisems visa likusi gyvenima.Tokie debilai atgave teises ir toliau zudys zmones keliuose.Jei seda isgeres -yra nemastantis,besmegenis ir jokios atsakomybes pries kitus neturintis antzmogis!!!Kol nebus tokiu ,ar bent panasiu istatymu,nesiliaus niekuo detu zmoniu zudynes keliuose-tad uz tokius pazeidimus gailescio buti negali!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių