Quantcast

Degančiame bute nakvojo svetimas

Savaitgalį Vilniuje kilo 44 gaisrai. Iš dviejų gaisrų ugniagesiai išvedė žmones. Pasirodė, kad vienas vyriškis nakvojo ne savo namuose.

Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, šį savaitgalį kilo nemažai smulkių gaisrų. 16 gaisrų kilo namų kiemuose užsidegus šiukšlėms, sukrautoms padangoms ir sendaikčiams, taip pat šiukšlėms konteineriuose. Riešės, Marijampolio seniūnijose, Vilniaus Ateities gatvėje savaitgalį degė miškų plotai.

Per tris pastarąsias paras keli gaisrai kilo ir daugiabučiuose gyvenamuosiuose namuose.

Penktadienį 23 val. 34 min. ugniagesiai gavo pranešimą apie gaisrą Architektų g. 220-22. Šeštajame daugiabučio namo aukšte degė butas. Atvykus ugniagesiams, gaisras jau buvo apgesintas. Apdegusią sofą-lovą ugniagesiai baigė gesinti parankinėmis priemonėmis. Bute buvo rastas ten negyvenantis 54-erių metų vyras. Policija aiškinasi, kokiomis aplinkybėmis vyras  nakvojo svetimame bute ir dėl ko kilo gaisras.

Šeštadienį (gruodžio 13 d.) kelios minutės prieš 23 val. kilo gaisras L. Asanavičiūtės g. 8-2  daugiabučio namo pirmajame aukšte esančiame bute. Atvykę ugniagesiai iš uždūminto buto išnešė 61-erių  metų vyrą. Paaiškėjo, kad gaisras kilo neprižiūrėjus ant viryklės palikto virti maisto.

Sekmadienį (gruodžio 14 d.) apie 22 val. Vileišio g. 16 daugiabučio namo laiptinėje tarp pirmojo ir antrojo aukšto degė šaldytuvas. Gaisrą namo gyventojai užsigesino  iki atvykstant ugniagesiams.

Vidurnaktį iš sekmadienio į pirmadienį Vilniuje, Dailidžių g. 26,  atvira liepsna degė automobilis „BMW 745". Iki atvykstant ugniagesiams automobilio salonas visiškai išdegė. 


Šiame straipsnyje: gaisrassuvestinė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių