Quantcast

Avarijose žuvo keturi žmonės

Šeštadienį eismo nelaimės pareikalavo keturių gyvybių.

Akmenės rajone įvykusioje avarijoje trys žmonės žuvo, dar du buvo sužeisti. Kaip praneša TV3 žinios, šeštadienį kelyje Naujoji Akmenė - Venta susidūrė lengvieji automobiliai „BMW" ir „VW Golf".  Nuo smūgio pastarasis automobilis apsivertė. Iš karto žuvo visi trys „VW Golf" automobiliu važiavę vyriškiai. Žuvusiųjų amžius - nuo 22 iki 30 metų.

57 metų „BMW" vairuotojas ir 43 metų keleivė stipriai susižalojo. Atsitrenkę į priekinį stiklą, žmonės patyrė sunkias galvos traumas. Jie paguldyti į ligoninę.

Policija kol kas nekomentuoja, kas kaltas dėl skaudaus eismo įvykio. Nežinia, ar automobilius vyrai vairavo blaivūs, tai patikslins ekspertai. Po nelaimės „VW Golf" automobilio greičio matuoklio rodyklė liko užstrigusi  ties 140 km padala.

Tą pačią dieną Šilutės rajone nesuvaldęs automobilio nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkęs į medį žuvo 22 metų jaunuolis. Manoma, kad vos šią vasarą vairavimo pažymėjimą gavęs žuvusysis buvo neblaivus. Kartu važiavęs keleivis nuo sužalojimų gydomas Klaipėdos ligoninėje.


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių