Quantcast

Avarija Šilainiuose: „Golfas“ nepraleido ligonį vežusios greitosios

Kauno Šilainių mikrorajone, Baltijos ir Prūsų gatvių sankryžoje šeštadienio popietę lengvasis automobilis „Volkswagen Golf“  susidūrė su greitosios medicinos pagalbos automobiliu.

Nelaimė įvyko, kai iš Prūsų į Baltijos gatvę, į kairę sukęs lengvasis automobilis nepraleido tiesiai Baltijos gatve važiavusių medikų. Anot medikų automobilio vairuotojo, jis su kolegomis į netoliese esančią Kauno klinikinę vežė pacientą, kuriam pagalbos reikėjo dėl sutrikusios širdies veiklos.

Po avarijos teko kviesti kitą specialųjį medikų automobilį. Juo ligonis buvo skubiai nuvežtas į ligoninę, kol pareigūnai tyrė įvykio vietą ir žymėjosi detales.

Medikų automobilio vairuotojas pasakojo, jog „Volksvageno“ vairuotojas po avarijos ėmė skųstis pilvo skausmu. Greičiausiai tai dėl įvykio metu įsirėžusių saugos diržų.

Greitosios medikų pagalbos automobilio ekipažas nenukentėjo. Susidūrimo metu apdaužytas automobilio priekis.

Po smūgio smarkiai įlinko lengvojo automobilio kairės pusės šonas. Didžiausia žala padaryta galinėms durelėms.

„Net nepagalvojau, kad automobilis gali mūsų nepraleisti. Juk važiavome tiesiai pagrindiniu keliu“, - kalbėjo medikų automobilio vairuotojas, po įvykio vietą zujant pareigūnams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

PETRAS

PETRAS portretas
BET JAU FOTKE TAI KLAIKESNES NEGALI BUTI. o KOKS TEN ZALIUKAS STYRO, GAL KARTONINIS POLICININKAS, NETRIVOJU JUOKU. gALETU BENT APSITVARKYTI I OBJEKTYVA LYSDAMAS, IR UNIFORMINES KELNES PAGAL ISMIERA APSIRENGTI. chi CHI CHA.

ir vel golfai

ir vel golfai portretas
nieko nuostabaus, tiesiog boba uz vairo ir golfas, atominis misinys

ne ne

ne ne portretas
nuotraukoje tyrėja, o ne vairuotoja, golfuka vyras vairavinejo
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių