Quantcast

Avarija greitkelyje: dėl girto vairuotojo kaltės nukentėjo medikė

Dėl girto vairuotojo kaltės pirmadienį vakare Širvintų rajone nukentėjo Ukmergės medikė. Per avariją greitkelyje Vilnius–Panevėžys susidūrė du lengvieji automobiliai ir vilkikas. Dar vienas lengvasis automobilis apgadintas ant pabirusių nuolaužų.

Nelaimė 36-ame greitkelio kilometre įvyko apie 21 val. Automobilio „Peugeot“ su vairu dešinėje vairuotojas rėžėsi į ta pačia kryptimi važiavusio vilkiko „Volvo“ galinį ratą.

Po smūgio lengvasis automobilis pasisuko skersai plento, tad į jo galinį sparną rėžėsi iš paskos važiavęs automobilis SAAB.

Per avariją ant plento pažiro automobilių nuolaužos. Namo važiavę Latvijos piliečiai automobiliu „Audi“ užlėkė ant „Peugeot“ akumuliatoriaus.

Pro šalį važiavę Ukmergės greitosios pagalbos medikai į Ukmergės ligoninę išvežė SAAB vairuotoją. Jos gyvybei pavojus negresia. Nukentėjusioji dirba Ukmergės ligoninėje, sako Širvintų policijos pareigūnai.

Latviai sako matę, kad „Peugeot“ vairuotojas vežėsi alkoholio. Avarijos kaltininkas buvo girtas, todėl paspruko: nubėgo su alkoholiu laukais.

Policija tikisi bėglį surasti: įtariamasis jau nustatytas, jo nuotrauką atpažino vilkiko vairuotojas.

Per avariją smarkiai apgadinti automobiliai „Peugeot“ ir SAAB. Juos iš avarijos vietos nutempė. Vilkikas per avariją beveik neapgadintas.

Automobiliu „Audi“ latviai tėvynę tikisi pasiekti patys. Jaunuoliai baiminasi, kad avarijos žalos jiems niekas neatlygins, nes mašiną jie apgadino užvažiavę ant akumuliatoriaus.


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių