Quantcast

Uostamiestyje užfiksuotas „Google“ automobilis

Uostamiestyje penktadienį užfiksuotas „Google maps“ automobilis, važinėjantis miesto gatvėmis.

Ryškiaspalvis automobilis su specialia įranga pastebėtas važiuojantis Liepų gatve, Mokyklos gatvės viaduku, kur kelionę baigė pasukęs į Bangų gatvę.

Važiuojant šiuo maršrutu, automobilio įranga fiksavo vaizdus.

Street View“ yra milžiniško populiarumo sulaukusi „Google Maps“ funkcija, šiandien veikianti daugiau nei trisdešimtyje pasaulio šalių. Ji leidžia virtualiai keliauti miestų gatvėmis apžiūrinėjant panoramines nuotraukas, panašiai, kaip apžiūrinėtumėte pastatus ar kitus objektus patys eidami gatve. Ši funkcija taip pat veikia ir „Google Earth“ bei „Google Maps for Mobile“ programose.

„Google“ suteikdama galimybę vartotojams naudotis šia funkcija ėmėsi ypatingų priemonių siekdama apsaugoti nuotraukose matomų žmonių bei jų turto privatumą. Prieš nuotraukas patalpinant internete visų nuotraukose matomų žmonių veidai bei automobilių numeriai yra suliejami taip, kad jų nebūtų galima identifikuoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
jau treciadieni ta automobili maciau kretingoje

As

As  portretas
Ir kad cia google automobils ,tai nereiskia kad ir jam galima ant tokios grazios zolytes masina pasistatyti,geda

Kęstas

Kęstas portretas
Labai puiku. Aš seniai laukiau šio automobilio. Bet man keistas tas, kai kurių žmonių, rūpestis, kad jų neatpažintų? Gal jie žvalgybininkai, ar su ne savo vyru (ar žmona) pramogauja? Keista man, nesuprantu, gal kvailas?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių