Quantcast

„Mozilla“ naršyklėje „Firefox“ planuoja įdiegti "Reset funkciją

Kompanija Mozilla planuoja įdiegti naršyklėje Firefox funkciją Reset. Tokiu būdu vartotojai galės atstatyti naršyklės nustatymus pagal nutylėjimą, neprarasdami savo duomenų, naršymo istorijos, slaptažodžių ir panašiai.

Kaip teigia kūrėjai, vien nustatymų pagal nutylėjimą atstatymas nepakankamas. Vartotojai visuomet nori išsaugoti savo duomenis, o tai gana sunki užduotis. Jei naršyklėje Firefox atsirado tam tikrų problemų, nustatymų atstatymas turėtų padėti.

Tačiau tam, kad įdiegti vartotojo duomenų išsaugojimo funkciją, reikia vartotojo profilio kūrimo ir keitimo darbus pradėti nuo nulio. „Tik tokiu būdu galima panaikinti visus nustatymus ir klaidas, išsaugant visą vartotojo informaciją“,- pažymi Mozilla atstovai.

Reset funkcija leis vartotojams nesiimti radikalių priemonių, kai problemų sprendimui naršyklė diegiama iš naujo. Tačiau dažnai tai neduoda norimo rezultato, kadangi vartotojo profilio katalogo pokyčiai neįtakoja.

Kompanija Mozilla ketina specialią funkciją įdiegti į instaliacinį naršyklės failą, kurio dėka vartotojui bus pasiūlyta pašalinti visus duomenis, išskyrus asmeninius nustatymus. Ir tik po to kūrėjai imsis Reset funkcijos įdiegimo į pačios naršyklės įrankių juostą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Antanas

Antanas portretas
Chrome jau senai tai galima padaryti....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių