Quantcast

Maskvos meras pasveikino Eurovizijos dalyvius

Maskvoje šią savaitę vyksiančio Eurovizijos dainų konkurso dalyvius pasveikino Rusijos sostinės meras Jurijus Lužkovas.

„Maskva širdingai sutiko daugelį žymių estradinės dainos atlikėjų“, - sakė jis, sveikindamas susirinkusiuosius į Eurovizijos atidarymo ceremoniją Maniežo centrinėje parodų salėje, kuri konkurso metu tapo vadinamaisiais Euronamais.

„Mes - svetinga šalis, ir mes linkime visiems dalyviams, visiems žiūrovams ir klausytojams drauge pasidžiaugti šia geriausia pasaulyje švente, dainų, taikos ir meilės švente“, - pažymėjo meras.

Pirmasis „Eurovizija-2009“ scenoje pasirodė konkurso vertinimo komisijos pirmininkas Filipas Kirkorovas, kuris atliko populiarią Kylie Minogue dainą „Your Disco needs you“.

Dėl prognozių, kas taps vėliau šią savaitę vyksiančio dainų konkurso nugalėtoju, žiūrovų nuomonės išsiskyrė.

Iš 42 dalyvių favoritais laikomi graikas Sakis Rouvas, turkė Hadise ir Norvegijai atstovaujantis baltarusis Aleksandras Rybakas. Šie dalyviai įeina į favoritų trejetą daugelyje lažybų kontorų.

Pirmajame lyderių penketuke yra ir Ukraina. Tai nenuostabu, juk Svetlanos Lobodos komanda pateiks žiūrovų teismui tikrą šou. Kaip tikimasi, scenoje, be įmantrių rato formos konstrukcijų, bus panaudota pirotechnika, vėjo pūstuvai, šviesos diodai. S.Loboda antrajame pusfinalyje 17-oji atliks dainą „Anticrisis girl“.

O štai antrajai ukrainietei - Anastasijai Prichodko, šiemet atstovaujančiai Rusijai, lažybininkai pranašauja vietą tik antrajame konkurso dalyvių dešimtuke.


Šiame straipsnyje: eurovizija 2009Lužkovas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių