Quantcast

Jei jaučiatės „nerealūs“

TV3 žiūrovams po praėjusių švenčių nykus žiemos metas nebus baisus, nes jau visai netrukus juos džiugins nauja, šeimyniška, linksma, beprotiška, dinamiška ir muzikali laida „Nerealieji. Lietuvos šeimų lyga“.

Dviejų šeimyniškų komandų įkarštį ir norą nugalėti laidoje bandys suvaldyti puikiai visiems pažįstamas stresinių situacijų sprendėjas – TV3 penktokų klasės vadovas Andrius Rožickas ir žavi, plačiai besišypsanti laidų vedėja Lavija Šurnaitė.

„Nėra abejonės, kad linksmas šeimyniškai jaukus šou atsirado pačiu laiku – kai vis geriau suprantame, kad šeima yra didžiausia žmogaus vertybė, o būti vieningiems mums padeda bendri tikslai. Vesti laidą kartu su Andriumi bus tikrai smagu – jis yra vienas iš man sektinų laidų vedėjų. O aš pati labai džiaugiuosi galėdama sugrįžti namo“, – tikino Lavija, kurios televizijos karjera prasidėjo „Tango TV“ ir radijo stotyje „Power Hit Radio“. Tiesa, pastaraisiais metais ji dirbo Lietuvos televizijoje.

Nauji vedėjai ne tik patys skuba puikiai pasiruošti naujos TV3 laidos startui, bet ir kviečia suskubti visas Lietuvos šeimas, norinčias dalyvauti linksmame žaidime, prajuokinti kitus ir save pačius bei laimėti „Nerealiausiųjų“ titulą.

„Kaupkite juoko atsargas, mankštinkite smegenis, skalaukite balso stygas ir judinkite stingstančius raumenis, nes mums reikia būtent Jūsų! Suburkite šeimą į pašėlusią komandą, užpildykite TV3 tinklalapyje esančią anketą ir jau greitai susitiksime prie Lietuvos šeimų lygos starto linijos!“ – TV3 tinklapyje registruotis į naują pašėlusį šeimynišką žaidimą „Nerealieji. Lietuvos šeimų lyga“ kviečia L.Šurnaitė ir A.Rožickas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių