Quantcast

Jaunųjų konservatorių lyderis Sashą Son(g) išvadino išgama

Lietuvos atstovo Sashos Son(g) pasirodymas „Eurovizijos“ pusfinalyje ir patekimas į finalą nudžiugino ne visus. Portalas DELFI.lt. išsiaiškino, kad Jaunųjų konservatorių lygos pirmininkas Andrius Vyšniauskas Lietuvos atstovą internete išvadino išgama, tačiau ryte nieko neprisiminė.

DELFI.lt portalo žiniomis, iš vakaro žarstęsis įžeidinėjimais, rytą jaunasis konservatorius jau tikino nieko apie tai nežinantis.

„Nu kas per %&$#@&*^%... nesikeikus. Tas išgama, kursai Lietuvą atstovauja, ne tik užsivadino kažkokiu nesąmoningu vardu, bet dar išdrįso rusiškai užgiedoti. Jokios savigarbos. Kodėl štai balkaniečiai sugeba savomis kalbomis dainuoti? Kodėl sugeba tautinius rūbus užsidėti, nacionalinius šokius sutrypti, o štai mes ėjome ėjome ir priėjome prie to, kad prabilome matuškos šnekta... tfu... visą vakarą sugadino...“, - ketvirtadienio vakarą tuoj po Lietuvos atstovo pasirodymo „Facebook“ rašė A. Vyšniauskas.

Rytą A. Vyšniauskas, matyt, mažai ką beprisiminė. „Aš nežinau apie tai nieko. Tai yra mano asmeninis komentaras ir tikrai ne jūsų reikalas“, - ištaręs šiuos žodžius, jaunasis konservatorius baigė pokalbį. Po kurio laiko politiko pasisakymas apie Sashą Son(g) iš svetainės dingo.


Šiame straipsnyje: EurovizijaSasha Sonsasha son(g)

NAUJAUSI KOMENTARAI

qwe

qwe portretas
Va cia tai pamaina auga dabartiniam konservam :D Del kartu kaitos partijoje jokiu problemu nekils

Donatas

Donatas portretas
Sitas isgama Sasa padare geda visai lietuvai,as net pakraupau isgirdes paskutini preidaini.Kur nusu savigarba,GEDA

smile

smile portretas
yra tokia paprasta taisyklė - kas ant kito sako, tas ant savęs pasisako :)
VISI KOMENTARAI 56

Galerijos

Daugiau straipsnių