Quantcast

E.Montvidas: turtingi esame ne tik krepšiniu ar alumi

Sparčiai artėjant šventėms ir dar sparčiau augant ekonominės krizės šmėklai, vienas garsiausių Lietuvos tenorų Edgaras Montvidas kviečia lietuvius nepasiduoti niūrioms kalboms ir nuotaikoms. Gimtosios šalies vardą jau daugelį metų svetur garsinantis lietuvis ateinančiais metais linkėjo kuo daugiau kultūrinių projektų, kurių reikia kiekvienam iš mūsų.

„Sugrįžti į Lietuvą  man visuomet didelė šventė. Čia mano draugai, kolegos, šeima. Jaučiu pareigą atsidėkoti savo šaliai už man suteiktą galimybę studijuoti, tad tikiu, kad savo pasirodymais Lietuvos scenoje prisidedu prie lietuviškos kultūros puoselėjimo', - po trečiadienį Vilniuje įvykusios operos „Verteris" premjeros, kurioje atliko pagrindinį vaidmenį, sakė E.Montvidas.

Garsiausiose pasaulio scenose pasirodantis tenoras pabrėžė, kad garsinant Lietuvos ir Vilniaus, kaip Europos kultūros sostinės, vardą svarbiausia yra sudėlioti prioritetus: kuo esame turtingi, tuo ir didžiuotis. Operos solisto įsitikinimu, turtingi esame ne tik krepšiniu ar alumi.

„Kultūros mėgėjams linkiu nepasiduoti ekonomikos nuosmukiui, „nesėsti" ant kultūrinės dietos. Linkiu kuo daugiau geriausios kokybės renginių. O organizatoriams - įkvėpimo, plataus akiračio ir meilės kuriant tai, ko visiems reikia kaip tyro oro gurkšnio", - švenčių proga linkėjo neseniai vieno didžiausių kultūros projektų „Vilnius - Europos kultūros sostinė" ambasadoriumi tapęs E.Montvidas. 


Šiame straipsnyje: montvidasopera

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių