Quantcast

Dorovės sergėtojų dėka kinai neišvys sekso parko

Pirmasis Kinijoje sekso parkas dar neišdygęs buvo sulygintas su žeme. Valdžia nusprendė jį demontuoti dar iki atidarymo, kuris turėjo įvykti šių metų spalį.

Seksualiai lavinti kinus ir gerinti jų lytinį gyvenimą turėjęs parkas „Meilės žemė“ buvo statomas Čongčingo mieste. Čia išdygo didelių lytinių organų ir nuogų žmonių skulptūros, įrengta sekso istorijos ekspozicija. Organizatoriai planavo rengti sekso technikos ir saugaus sekso seminarus.

Tačiau Kinijos valdžia pavadino parką vulgariu, jo tematiką - klaidinančia, o idėjos autorius - žmonėmis su ligota vaizduote.

„Sekso tema Kinijoje yra tabu, bet žmonėms reikia daugiau informacijos apie jį“, - laikraščiui "China Daily" sakė parko direktorius Lu Xiaoqingas. Statyti „Meilės žemę“ jis ryžosi po to, kai apsilankė panašiame parke Pietų Korėjoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šaunuoliai

Šaunuoliai portretas
kinai! Dar nesupuvusios moralės žmonės. Gerai, kad laiku susigriebė. Ir mūsų "veikėjams" reikėjo pasekti jų pavyzdžiu, kai, prasidėjus atšilimui, LAISVĖ buvo suprasta, kaip "žalia šviesa" viskam, kas žemina žmogaus orumą.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių