Quantcast

Atskleista daugiau „Google Glass“ išmaniųjų akinių specifikacijų

Šios savaitės pradžioje rašėme, jog „Google Glass“ išmaniuosius akinius varo „Texas Instruments“ suprojektuotas, dviejų branduolių „OMAP 4430” procesorius, jie turi 682MB darbinės atminties bei „Android 2.3” OS. Prireikė vos poros dienų naujai informacijai.

Dabar nurodoma, jog išmanieji „Google“ akiniai taip pat turi 16GB vidinės atminties, „Wi-Fi“ ir „Bluetooth“ bevielio ryšio modulius bei, žinoma, svarbiausia - 5MP raiškos kamerą, su kuria bus galima vaizdą įrašyti 720p raiška. Tiesa, tokia kamera turėtų leisti vaizdą įrašyti ir „Full HD“ raiška, tačiau šiuo metu apie tokia galimybę neužsimenama ir kalbama tik apie 720p raišką.

Viena yra specifikacijos, ir visai kas kita, ką mes galėsime veikti su išmaniaisiais akiniais. Kai plėtotojai, kurie šiuos akinius įsigijo už 1500 JAV dolerių, juos jau naudoja, patys „Google“ nusprendė įkelti įrašą į „YouTube“ ir pademonstruoti esamą „Glass“ vartotojo sąsają.

Pasirodo, jog „Google Glass“ norint „prikelti iš miego“, reikės juos spustelti. Tada išvysime vaizdą, kurį ir galime vadinti vartotojo sąsaja. Ją sudaro lentelės, kurios eina iš vidurio į kairę bei dešinę puses. Visas valdymas „Google“ rodomoje demonstracijoje vyksta pirštų judesiais liečiant akinius, bet turėsime galimybę viską valdyti ir balsu, kas net ir šiuo metu yra prieinama išmaniuosiuose telefonuose. Valdymas ranka, žinoma, pravers triukšmingoje aplinkoje.


Šiame straipsnyje: Google Glassgoogle

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių