Quantcast

Analitikai HP pripažino spausdinimo sprendimų lydere

Rinkos tyrimų bendrovės „Gartner“ atliktoje naujausioje analizėje kompanija HP pripažinta spausdinimo sprendimų rinkos lydere. Šis faktas bei tai, kad užima didžiausią daugiafunkcinių spausdintuvų rinkos dalį, dar kartą įrodo, jog bendrovės pateikiami spausdinimo sprendimai rinkos vertinami labai aukštai, nes leidžia klientams taupyti kaštus bei didinti įmonių produktyvumą.

„Gartner“ tyrime HP įvertinta už „pilną vizijos atitikimą“ bei „įgyvendinimą“. „Gartner“ HP pripažino lydere dėl bendrovės užimamos globalios rinkos, šiandieninius verslo ir vartotojų poreikius atitinkančių produktų kūrimo bei orientavimosi į ateities iššūkius. Atsižvelgta ir į tai, kad įmonės kuriami produktai neša pridėtinę vertę verslui ir vartotojams.

Kiek anksčiau rugpjūčio mėnesį kita rinkos tyrimų bendrovė „Photizo Group“ savo parengtoje 2009 m. spausdinimo sprendimų rinkos prognozėje HP, užimančią 34 proc. šios rinkos (remiantis 2008 m. duomenimis), taip pat įvardijo kaip lyderę.

„Rinkos analitikų bei klientų pripažinimas, mūsų naujų produktų pristatymas ir pripažinimas, reiškia tai, kad šiuo metu esame pakilime, kuris leido mums iškovoti svarbią lyderio poziciją. Mūsų tikslas - didinti klientų verslo produktyvumą, o tai leidžia pasiekti HP technikų ir mokslininkų kuriami pažangūs spausdinimo sprendimai“, - sakė HP Spausdinimo ir Vaizdo technologijų grupės pasaulinių pardavimų ir paslaugų vadovas Johnas Johasky'is.

HP spausdinimo sprendimai leidžia verslo organizacijoms mažinti kaštus, didinti efektyvumą bei kartu prisidėti prie gamtos išsaugojimo. Bendrovės teikiami paslaugų paketai, sudaryti iš technologijų, atsargų, programinės įrangos bei paslaugų, leidžia verslui koncentruotis ties savo pagrindiniais tikslais.

HP sukurtais spausdinimo sprendimais naudojasi įvairiausio profilio verslo organizacijos: nuo finansinių institucijų ar teisines paslaugas teikiančių bendrovių iki automobilių gamintojų ir kitų verslų.


Šiame straipsnyje: hp

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių