Quantcast

V.Judaškinas apie laisvalaikį Vilniuje kalbėjo paslaptingai

Ketvirtadienio vakarą sostinėje – Rusijos dizainerio Valentino Judaškino aukštosios mados rudens-žiemos kolekcijos pristatymas. Sostinės gyventojus ir svečius šia proga aplankė ir pats garsusis mados kūrėjas.

Filharmonijoje vykusioje spaudos konferencijoje V.Judaškinas džiaugėsi sugrįžęs į Lietuvą. „Lankiausi čia prieš daug metų. Lietuvoje – pati šilčiausia ir nuostabiausia publika. Turiu vėl galimybę pamatyti gerbėjus ir draugus“, - susirinkusiems žurnalistams kalbėjo drabužių kūrėjas.

Lygindamas prieš daugelį metų matytą Vilnių dizaineris pastebėjo, kad miesto gatvės pasikeitę – jos suremontuotos, atstatyti paminklai. „Smagu matyti, kaip išaugo ir pasikeitė jaunimas. Net spaudos konferencijoje nauja karta - jau reikia vertėjo iš rusų kalbos“, - su šypsena įspūdžiais dalijosi V.Judaškinas.

Garsusis Rusijos dizaineris nenoriai pasakojo apie planuojamą laisvalaikį Vilniuje. „Vakar buvau išvažiavęs už miesto vakarienės“, - tik tokias detales apie savo viešnagę sostinėje atskleidė V.Judaškinas.

Paklaustas, kokie Lietuvos dizaineriai artimi jo širdžiai ir kokie dizaineriai nusipelno jo komplimentų, Rusijos mados simbolis paminėjo Ramunę Piekautaitę. „Ji daug metų profesionaliai dirba šioje srityje. Jos mokykla gera, jikokybiškai dirba. Stebiu, kaip ji tobulėja, kaip keičiasi jos, kaip menininkės, kalba“, - lietuvę dizainerę gyrė svečias iš Rusijos.


Šiame straipsnyje: Valentinas Judaškinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių