Quantcast

V.Jakučinskaitės kolekcijos mūza - A.Jagelavičiūtė

Antradienio vakarą menų fabrike „Loftas“ karaliavo Jos Didenybė mada – savo naujausią rudens – žiemos kolekciją pristatė dizainerė, mados namų „Tiulio Fėja“ šeimininkė Viktorija Jakučinskaitė.  

Kolekcijos veidu tapo artima dizainerės bičiulė Agnė Jagelavičiūtė, kurios nuotrauka puikavosi ir ant kvietimų į kolekcijos pristatymą. Tiesa, pati menininkė kartu kitomis žinomomis šalies moterimis į sceną nelipo  - pasitenkino vieta pirmoje eilėje.

„Šita Viktorijos kolekcija – labai minkšta, jauki, žiemiška. Kai pozavau kolekcijos nuotraukoms,  įsitikinau, kad visi drabužiai pasiūti iš natūralių medžiagų. Ir nors esu griežto stiliaus šalininkė, o ši kolekcija išskirtinai moteriška, visiems šiems drabužiams su malonumu padaryčiau išimtį. Beje, pora drabužių jau įsigijau. Tiesa, juos dėvėti  galėsiu tik po pristatymo“, - po pristatymo portalui diena.lt sakė dizainerės bičiulė ir įkvėpėja A. Jagelavičiūtė. 

Šilta atmosfera vyravo ir per kolekcijos pristatymą.  Scena virto rudeniško miško ploteliu:  modeliais tapusios žinomos šalies moterys kartu su savo dukrelėmis žingsniavo minkštu lapų kilimu gyvai skambant  „Raudonų vakarų“ autorės Ievos Narkutės dainoms. 

Specialiai šiam vakarui  „Lofte“ įrengtą podiumą išbandėVioleta Repčenkaitė – Vosylė,  po sunkios  kojos traumos pagijusi Gintarė Gurevičiūtė, Inga Paksaitė –Stumbrienė, Sandra Chlevickaitė, Elena Puidokaitė- Atlanta, Vilma Javtokienė, Renata Voitechovskaja, Laura Čepukaitė-Paulauskienė, Ineta Stasiulytė, Daiva Anužytė, Rūta Mikelkevičiūtė, Gabrielė Martirosianaitė, Aistė Pilvelytė, Ingrida Martinkėnaitė ir kt.  garsenybės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Agnius

Agnius portretas
Tai kuri čia Agnė , o kuri Viktorijus?

BB

BB portretas
OOOO, kokia iškamša.....

Jaunasis dizaineris

Jaunasis dizaineris portretas
Tradžedy....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių