Quantcast

Vilniuje, Pasakų parke, pedofilas išprievartavo mergaitę (papildyta)

Antradienį sostinėje iškrypėlio auka tapo 12 metų mergaitė. Pedofilas jos patykojo ir išprievartavo tarp Lazdynų ir Karoliniškių esančiame Pasakų parke.

Pareigūnai ieško maždaug 20-25-erių metų iškrypėlio, išprievartavusio mergaitę šalia Karoliniškių esančiame „Pasakų parke“. Kai policijai buvo pranešta apie nusikaltimą, į įvykio vietą iš karto buvo atsiųstos didžiulės pareigūnų pajėgos.

Pirminiais duomenimis, mergaitė nesužalota, pedofilas ją išprievartavo orališkai, pranešė portalas delfi.lt. Kai žagintojas pabėgo, apie 15 val. mažametė atėjo į netoli esančią muzikos mokyklą ir apie savo nelaimę papasakojo suaugusiems, šie pranešė policijai.

Tikrindami miškelį pareigūnai įtariamojo nerado. Parke buvo nemažai žmonių, kai kurie jų panašaus kaip ir įtariamasis amžiaus pavakare žaidė kortomis, gėrė alkoholinius gėrimus. Apie tai, kad parke išsityčiota iš mažametės, jie sužinojo iš žurnalistų.

Vyrai sakė, kad policijos pareigūnus matė, tačiau šie jų nė netikrino. „Sėdim čia nuo 12 val. – porą kartų prasuko netoliese“, – tvirtino pigų alų gurkšnoję parko lankytojai. Pasisukinėję po parką pareigūnai nuvažiavo L.Asanavičiūtės gatve.

Mažametė dabar apklausiama namie. Pareigūnai bando sudaryti prievartautojo portretą, nustato galimų įtariamųjų sąrašą.

Už mažamečio asmens seksualinį prievartavimą Baudžiamasis kodeksas numato laisvės atėmimą iki  13 metų.


Šiame straipsnyje: pedofilijapasakų parkas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių