Quantcast

„Vilniaus troleibusų“ vadovui – savivaldybės padėka už tai, kad gimė

„Vilniaus troleibusų“ generalinis direktorius Vidmantas Striška gaus miesto savivaldybės padėką. Ne už nuopelnus, o už tai, kad švenčia penkiasdešimtmetį.

Ant sostinės savivaldybės administracijos direktoriaus Vytauto Milėno stalo guli įsakymas, kuriuo miestas reiškia padėką V.Striškai. Įsakymas skamba taip: „Reiškiu padėką Vidmantui Romualdui Striškai, uždarosios akcinės bendrovės „Vilniaus troleibusai“ generaliniam direktoriui, 50-ųjų gimimo metų proga“. Beje, padėka paruošta gerokai iki V.Striškos gimtadienio – jubiliejų „Vilniaus troleibusų“ vadovas švęs tik kitą trečiadienį.

Sostinės savivaldybė ne sykį yra apdovanojusi jubiliejus švenčiančius miesto veikėjus. Tačiau paprastai padėkos tekstas neapsiribodavo konstatavimu, kad apdovanojamasis švenčia gimtadienį. Tiesa, V.Striškai kol kas sunku priskirti kokius nors ypatingus nuopelnus „Vilniaus troleibusams“, mat nuo jo paskyrimo į bendrovės generalinio direktoriaus postą dar nepraėjo nė metai.

Pats V.Striška 1diena.lt teigė nežinojęs, kad miestas jam dėkos už gimtadienį. Tačiau padėka esą atsidurs garbingoje vietoje. Juolab, kad jo vadovaujama bendrovė po ilgos pertraukos pradėjo dirbti negeneruodama nuostolių.

„Žinot, gyvenime visko būna. Nežinau, kodėl taip trumpai surašyta, - lakonišką V.Milėno padėką komentavo „Vilniaus troleibusų“ vadovas. – Bet galėčiau pasigirti, kad praėjusių mėnesį įmonė pirmą kartą dirbo „ant nulio“ – neturėjome nuostolių. Jeigu per penkerius metus nebuvo tokių rezultatų, o per metus sugebėjome, tai kažkas tai yra padaryta.“

Pašnekovas teigė kol kas nesuplanavęs penkiasdešimtmečio šventės. Tačiau jubiliejus esą nebus švenčiamas triukšmingai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių