Quantcast

Vilniaus meras V.Navickas išėjo atostogų, miestui vadovaus S.Šriūbėnas

Penktadienį, kai Vilniaus valdančiosios koalicijos partneriai tarsis dėl naujo Vilniaus mero kandidatūros, dabartinis sostinės vadovas nusprendė pailsėti.

Vilniaus savivaldybė informavo, kad meras Vilius Navickas išvyko vienos dienos atostogų. Penktadienį mero pareigas eis mero pavaduotojas Stanislovas Šriūbėnas. 

Portalas 1diena.lt primena, kad realiausiu kandidatu vadovauti sostinei valdantieji konservatoriai laiko savivaldybės tarybos narį, premjero patarėją Raimundą Alekną. 
Šią kandidatūrą Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų partijos atstovai penktadienį aptars su koalicijos partneriais Vilniuje - socialdemokratais, Liberalų ir centro sąjunga bei Liberalų sąjūdžiu, kuris anksčiau buvo pranešęs apie pasitraukimą iš valdančiosios koalicijos Vilniaus miesto savivaldybėje. 

Dėl spaudimo savivaldybės kontrolieriui iš konservatorių gretų pašalintas dabartinis meras Vilius Navickas sutarus koalicijos partneriams žada pats pasitraukti iš posto. 

"Kai tik koalicijos apsitars ir suras naują kandidatą, nedelsiant tą sprendimą pateiksiu. Tikrai netrukdysiu darbui, netrukdysiu koalicijai", - ketvirtadienį teigė V.Navickas. 
Vilniaus miesto savivaldybės valdančiojoje koalicijoje kartu dirba konservatoriai, socialdemokratai, liberalcentristai ir Nepriklausoma bei Vilniečių frakcijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių