Quantcast

„Vilniaus krepšinio lyga“: naujovės krepšinio pasaulyje

Šiemet Vilnius pasiruošęs dar vienai revoliucijai mėgėjų krepšinyje. Naujai įsikūrusi „Vilniaus krepšinio lyga“ atnešė permainų krepšinio pasaulyje.

2004 m. Kaune atsirado nedidelė įmonių lyga (www.kkl.lt). Per keletą metų ši lyga iššaugo ir padarė revoliuciją Kauno mėgėjų krepšinyje. Savo entuziazmu ir naujovėmis KKL buvo tas varikliukas, kuris pakėlė Kauno mėgėjų krepšinį į aukštesnį lygmenį.

Tai buvo lyg paimtas pavyzdys iš metus prieš tai įvykusios mėgėjų krepšinio revoliucijos Vilniuje, kai atsiradusi nauja Vilniaus krepšinio mėgėjų lyga (www.vkml.lt) drauge su tinklapio eurobasket.lt pagalba įvedė mėgėjų krepšinyje platesnės statistikos rašymą

Naujai įsikūrusi „Vilniaus krepšinio lyga" stebina be galo aukštais kokybės standartais, kurių gali pavydėti net profesionalios, aukščiausio lygmens, krepšinio lygos.  Kas antrą savaitę "Vilniaus krepšinio lyga" pristato savo penkiolikos minučių trukmės video apžvalgą ( naujausią apžvalgą rasite: http://www.youtube.com/watch?v=2X6obj_6kNg&feature=player_embedded ) Be jos kas antrą savaitę radijo stoties „Geras FM“ eteryje galima išgirsti specialią, pusvalandį trunkančią, lygos aktualijoms apžvelgti skirtą laidą. Galiausiai lyga turi savo himną. Šis himnas pateko į radijo stoties ZIP FM laidos Gatvės lyga siūlomų dainų i topą sąrašą.

Kalbant apie organizuotumą ir informacijos pateikimą, šie punktai irgi yra labai aukštos kokybės. Rungtynėms teisėjauja aukštos klasės, Vilniaus teisėjų krepšinio sąjungos paskirti, teisėjai.

Dauguma rungtynių yra fotografuojamos ir nuotraukos yra publikuojamos po rungtynių aprašymais. Taip pat beveik visos rungtynės yra aprašomos. Be kiekvienų rungytnių aprašymo yra specialūs savaitės aprašymai. Jie yra publikuojami ne tik www.vilniauskl.lt tačiau ir, kogero profesionaliausiame, krepšinio naujienų tinklapyje www.basketnews.lt. Lygoje vedama statistika yra labai plati ir į ją įeina net išprovokuotos pražangos.

Naudingiausi žaidėjai kas dvi savaitės yra apdovanojami remėjų įsteigtais prizais, o visi krepšininkai turi savo asmenines licenzijas suteikiančias nuolaidas lygos partnerių teikiamoms paslaugoms. Galiausiai kiekviena komanda rungtynėms  nemokamai gauna po du dviejų litrų talpos mineralinio butelius.

Šiais metais Vilniaus krepšinio lyga megėjų krepšinį pakėlė į aukštesnį lygmenį. Jei entuziastingų žmonių grupelė nenustos veikti, o kitos miesto lygos stengsis palaikyti tolygų tempą, mėgėjų krepšinis Vilniuje pakils į naują lygį. Šis pakilimas bus be galo naudingas kiekvienam paprastam krepšinio megėjui, norinčiam laisvu nuo darbo laiku pasijusti beveik profesionalu.  Dar kartelį buvo įrodytas faktas, kad kas vakar atrodė neįmanoma, šiandien gali pavirsti į realybę.


Šiame straipsnyje: vilniaus krepšinio lyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių